Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'

Jorge Pérez descobreix que podria perdre la feina a causa de la infidelitat

Jorge Pérez i els seus actes amb Alba Carrillo tindran greus conseqüències

Jorge Pérez ha optat per mantenir silenci després de tot l'embolic causat amb Alba Carrillo. L'exguardia civil no ha volgut sortir a la llum dels mitjans i ha optat per quedar-se a les ombres. Cosa que podria ser molt perillosa.

El que va passar entre els dos amics en aquell sopar d'Unicorn ja s'ha quedat per al record de molta gent, tant companys com audiència de la cadena televisiva. Jorge Pérez, casat i amb fills, es besava amb la model al mig de la vetllada. Així ho mostren les imatges que no han trigat a transcendir.

Però la cosa no va acabar aquí. Després del que es veiés en aquells vídeos i fotografies, la cosa va seguir el seu rumb. I és que Jorge Pérez hauria anat darrere de la seva amant a buscar-ne més.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez està vivint un dels moments més durs de la seva vida | Catalunya Diari

Això és el que ha explicat Alba Carrillo en la seva última entrevista al Sábado Deluxe, on ha explicat amb pèls i senyals el que va passar aquella nit especial. Una decisió que sembla no haver agradat gaire Ana Rosa Quintana, que s'estaria pensant el futur professional de la seva col·laboradora ja fixa.

«L'esperem a Ya es mediodia amb els braços oberts»

Fa tres setmanes quan les imatges van sortir a la llum, la presentadora d'AR li treia importància als fets. «La nit confon molta gent, tampoc s'ha de donar més bombo», deia. Però és que ara se sap que el que va ser un tonteig es va convertir en una trobada íntima entre tots dos.

Molts han jutjat la manera d'actuar de la model, entre els quals hi ha Ana Rosa. «Això és un exemple de com es pot convertir una persona en víctima», deia sobre la seva companya de taula. Per evitar que pugui provocar un malentès ha volgut continuar explicant-ho.

«El que no pot fer Jorge és donar la culpa a Alba perquè és cosa de dos. Alba està victimitzant Jorge. Si ell està callat i ella no, li està convertint a ell en víctima. I hi ha coses que no es poden contestar».

Ara com ara, sembla que el seu futur laboral segueix intacte. «L'esperem a Ya es mediodia amb els braços oberts», sentenciava Joaquín Prat, també company de les comunicadores.

Jorge Pérez prefereix dir poc

El model, per part seva, com dèiem, ha volgut mantenir silenci. Jorge Pérez té una família que està afectant greument aquests fets, com cal esperar. I és que sembla que tant ell com la seva dona podrien prendre mesures legals.

Jorge Pérez manava un burofax a la redacció de Sálvame on els avançaven que imposaria justícia. L'exguardia civil i Alicia Peña, la seva dona, s'haurien acollit al dret de l'honor i de la imatge. Doncs el que s'està dient sobre ells a la televisió no els està agradant res.

El guanyador de Supervivientesdesmentia tot allò que la seva amant ha dit davant de les càmeres. Hem de destacar que la col·laboradora de Ya es mediodía ha mantingut també que Jorge Pérez va intentar lligar amb altres companyes. Com Cristina Porta o Beatriz Jarrín.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp