Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i David Flores.

David Flores Carrasco fa el favor menys pensat a la seva mare Rociíto

David Flores ja sap el motiu pel qual el seu pare no ha demandat Rociíto

David Flores Carrasco no sap què fer perquè la guerra familiar que porta patint gairebé tota la vida li doni un respir. El fill d'Antonio David i Rociíto sap que la disputa entre els seus progenitors està lluny d'acabar i, cada vegada que en té ocasió, el seu pare carrega contra la madrilenya.

David Flores Carrasco sempre ha intentat estar en un segon pla de la batalla legal que han mantingut els pares. Però de vegades no ha tingut més remei que mullar-se.

A les darreres hores, David Flores ha vist com el seu pare ha tornat a passar a l'acció i ha parlat una vegada més de Rocío Carrasco. La docusèrie Rocío, contar la verdad para seguir viva li va fer molt de mal, i ara s'està prenent la seva venjança.

David Flores Carrasco ja coneix el motiu de la inacció del seu pare

Ens referim a un format en què Antonio David va sortir molt perjudicat pel que fa a la seva imatge i en l'àmbit professional. I és que l'exguàrdia civil va ser acomiadat de Sálvame per sorpresa després d'emetre's el primer capítol de la docusèrie.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Per fi sabem per què el pare de David Flores no demanda la seva ex. | CatalunyaDiari
 

Amb tot, el jove ha presenciat com el seu pare es buscava la vida després del seu acomiadament. Aquest obria un canal de YouTube per carregar contra la filla de Rocío Jurado.

A més, en aquest canal, que compta amb més de 163 000 subscriptors, l'andalús critica també a La Fábrica de la Tele. Aquests van ser els culpables que no pugui treballar a la televisió avui dia.

De fet, Antonio David ha parlat i ha respost a una qüestió que té a Rocío amb l'ai al cor. Per què aquest mai no l'ha demanada, malgrat les dures acusacions de maltractaments a la famosa docusèrie?

Antonio David ja no es talla a l'hora de parlar del tema tabú

Amb tot, l'ex de Sálvame revela finalment els motius per no fer-ho. «Vull aclarir que mai he denunciat penalment ni civilment la mare dels meus fills. Això no vol dir que el dia de demà no ho faci», va afirmar a YouTube. Doncs bé, els motius per no fer-ho rauen sobre qui ha de fer aquest pas d'acudir al jutjat.

Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient
Antonio David Flores ha llançat un avís important pels seus enemics de Telecinco. | GTRES

 

«El que acusa és el que ha de demostrar la culpabilitat. Continuo esperant aquesta acusació i que es demostri que soc culpable d'aquest delicte de violència del qual se'm va acusar públicament», ha sentenciat.

«Segueixo esperant l'obertura d'aquest cas després del seu sobreseïment», va exposar, deixant clar que no se li ha demandat per aquests suposats episodis que va explicar Rociíto a la televisió fa un any.

L'advertència de l'excol·laborador que fa tremolar Telecinco

D'altra banda, l'exguàrdia civil no va veure que fos suficient parlar de la seva ex i es va referir a la demanda de La Fábrica de la Tele per acomiadament improcedent. El pare de David Flores Carrasco va avisar alguns pesos pesants de la cadena i va predir que acabarà guanyant un altre judici més contra ells.

Antonio David Flores assegut treballant a Telecinco
Antonio David Flores ha llançat un avís important pels seus enemics de Telecinco. | Mediaset

 

«Molts em pregunteu que quan arribarà el torn de Carlota Corredera i Jorge Javier. Tranquils, que tot arribarà. Jo sempre dic que això és com la gota malaia, és qüestió de paciència», va dir sense titubejar.

▶️ María Teresa Campos aclara sus palabras sobre Rocío Carrasco

David Flores Carrasco sap que el seu pare se sent fort en els últims temps després de guanyar el judici a Mediaset per acomiadament improcedent. A més, ja no té problema que els fotògrafs el vegin amb la seva parella Marta Riesco. Sens dubte, els pitjors temps per a ell ja han passat, i amenaça de continuar assenyalant amb el dit a què li provoqui més del compte.