Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco s'estremeix amb l'avís que li acaba d'enviar la seva mare

David Flores Carrasco no s'esperava la reacció que ha tingut la seva mare

David Flores Carrasco no estava preparat per escoltar les dures paraules que la seva mare ha pronunciat en la seva darrera aparició televisiva. I és que, farta de la inexistent relació que manté amb els fills, Rociíto ha tornat a donar un cop a sobre de la taula.

Durant la seva intervenció a 'Sálvame' dimarts passat, 3 de maig, la filla de 'la més gran' ha tornat a les nostres vides amb una única missió: acabar amb tots els 'negacionistes'.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco ha escoltat el que la seva mare pensa de Olga | GTRES

En aquesta ocasió, no només es referia al desacord que està vivint, avui dia, amb Marta Riesco. La televisiva va parlar, novament, d'un dels episodis més foscos de la seva vida.

Aprofitant que l'entrevista d'Olga Moreno per a Semana està d'actualitat,  la mare de David Flores ha volgut enviar-li un clar missatge a l'exsupervivent. «No són els teus fills, són meus!».

Rocío Carrasco abandona Telecinco tras arremeter contra Marta Riesco

I és que, per a Rocío, un dels temes que li produeix més dolor són els seus fills. La presentadora no ha dubtat a sentenciar l'actitud de l'empresària, després de 20 anys recolzant la seva exparella, Antonio David Flores.

David Flores escolta tots els detalls

David Flores ha pogut escoltar, un cop més, un dels episodis més foscos que ha viscut la dona de Fidel Albiac.

Durant l'emissió de 'Sálvame' d'aquest dimarts, la mare de Rocío Flores ha aprofitat per resoldre algunes de les qüestions que es van quedar al tinter després de finalitzar la seva docusèrie, com el casament amb Fidel Albiac.

La televisiva no pot oblidar el gran dolor que li van produir tant el seu exmarit com l'Olga aquell dia. I és que, el que prometia ser un dels dies més feliços de la seva vida es va convertir en un autèntic malson en saber que David Flores no acudiria a la celebració.

«Tothom sap que el meu fill vivia amb mi a Madrid, a casa meva», li va començar explicant a Jorge Javier Vázquez, abans de recrear tot el que va passar abans d'aquest enllaç i de demostrar-ho amb proves.

Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco
David Flores Carrasco no va assistir al casament de la seva mare    | Catalunya Diari

«Vaig anar a demanar a l'Ajuntament de Sant Agustí un històric d'empadronament. Em diuen que no estava empadronat allà i la data de baixa és del 16 de març del 2016», va assegurar a continuació.

Aquest moviment li va cridar l'atenció, ja que es va produir sis mesos abans del casament i el motiu havia estat «un canvi de residència». «No puc entendre com les administracions públiques es poden prestar a canviar el padró del meu fill sense la meva autorització i de manera unilateral», va atacar amb duresa la mare de David Flores.

Avui dia, aquest és un tema que està en mans de la Justícia, ja que es va dur a terme «sense permís de la mare, que sóc jo[…]Aquest document està signat per mi, que en realitat és una signatura falsa».

Per a Rocío, tot això ho va dur a terme 'l'ésser', actuant «en connivència amb la de Màlaga (Olga Moreno)».

Rocío Carrasco posant seriosa
La mare de David Flores dedica unes dures paraules   | Mediaset

David Flores no s'esperava aquesta reacció de sa mare

David Flores sempre ha estat molt unit a l'ex del seu pare, per això li produeix un gran dolor quan veu la seva mare atacar públicament Olga Moreno.

Tot i que, avui dia, no manté cap mena de relació amb el seu fill, el cert és que Carrasco sempre ha sentit una gran devoció per ell. Per això ja està cansada d'aquesta situació.

I és que, per a Rocío, des que la sevillana va entrar a la vida de l'exguardia civil «ha estat una peça fonamental perquè això es gestés i se segueixi gestant. Ella ha estat còmplice», va assegurar amb rotunditat.

Durant tots aquests anys, Olga ha sabut com guanyar-se l'afecte de Rocío i David Flores, fins al punt que aquests dos joves la volen com una mare. I això és una cosa que Carrasco no pot suportar.

«S'ha fet la mare de qui no és. Perquè no són teus, tots dos són meus», va dir visiblement afectada. «Espero que la teva filla no passi ni una mínima part del que tu has fet passar als meus fills i a mi. Això no ho fa ningú que tingui una mica de vergonya i humanitat».