Primer pla d'Octavi Pujades

Octavi Pujades torna a somriure amb una famosa vint anys més jove que ell

Octavi Pujades ha trobat en aquesta noia comprensió, amor i complicitat

Octavi Pujades, de 47 anys, és un dels actors catalans que més arrasa a les xarxes socials, on té més de 330.000 seguidors. La seva vida, especialment la faceta sentimental, suscita molt d'interès. I en aquest sentit sabem que és molt feliç al costat d'una actriu, fotògrafa i ballarina que és vint anys més jove que ell.

Es diu Anna Senan i ha esdevingut la seva companya, amiga i amant. Una noia que ha aconseguit que Octavi torni a somriure després de perdre el pare fa uns mesos.

Anna Senan i Octavi Pujades
Octavi i Anna ja fa gairebé sis anys que estan junts | Instagram

 

Octavi Pujades, feliç amb Anna Senan

L'actor, que també és llicenciat en medicina i cirurgia, es va fer molt popular amb la sèrie 'Al salir de clase', que el va catapultar a l'èxit, i des de llavors ha sigut un habitual de la ficció del nostre país. Així, ha participat en altres produccions televisives com 'Sexo en Chueca', 'Amar es para siempre', 'Centro médico' i 'Acacias 38'.

De la mateixa manera, ha participat en nombroses obres teatrals i pel·lícules, entre les quals hi ha '3 bodas de más', però aquests últims anys ha aconseguit augmentar el nombre de fans per les divertides publicacions que fa a les xarxes socials. Sobretot a Instagram, on penja fotos i vídeos molt originals que fa amb la col·laboració del seu pare, Joan.

Especialment durant la pandèmia, el sentit de l'humor d'Octavi i Joan va captivar els usuaris d'aquesta xarxa social. I és que van deixar de manifest la complicitat i la bona relació que tenien. Per això l'actor va patir tant per la pèrdua del seu pare, que va morir al febrer.

Davant d'aquest cop tan dur ha comptat amb el suport dels seus dos fills, fruit d'una relació anterior, i de la seva parella, Anna Senan. Els vint anys que es porten de diferència podien fer preveure que la relació seria complicada i amb poc futur, però res més lluny de la realitat. D'aquí a uns mesos farà sis anys que estan junts.

Han consolidat la relació, de la qual no dubten a presumir a les xarxes socials. I és que no només comparteixen professió, sinó sentit de l'humor i filosofia de vida.

A més, tenen aficions en comú, com ara viatjar, i la mateixa idea del que és una parella. Idea que en alguna ocasió Pujades ha compartit públicament: «A part d'estimar-nos, desitjar-nos i respectar-nos, que important és riure junts! Aquesta és, sens dubte, la clau d'una relació feliç. Almenys per a nosaltres».

La nòvia d'Octavi Pujades, tota una artista

L'actor, com hem esmentat, comparteix professió amb la seva parella, Anna Senan. Nascuda a Barcelona el 1994, és una artista multidisciplinària. Sí, perquè, a més de treballar en l'àmbit de la interpretació, és fotògrafa i ballarina.

Ha participat en sèries i en obres de teatre com a actriu, ha treballat d'especialista al cinema i fins i tot té estudis de doblatge.

Anna Senan i Octavi Pujades en un photocall
Anna i Octavi comparteixen professió | GTRES

D'altra banda, l'amor per la dansa la posseeix des que era adolescent. I és que Anna ha format part de diferents formacions. No obstant això, sembla que la seva gran passió és la fotografia.

Ha captat imatges de molts famosos del nostre país, entre els quals hi ha el seu nòvio, Cristina Castaño, Paco León o Elsa Anka. Però això no és tot, ja que també és directora de més d'un càsting de publicitat i també treballa com a col·laboradora de televisió.