Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores rep un missatge per a la seva mare després de no anar al seu aniversari

David Flores Carrasco va celebrar el seu aniversari amb una festa sorpresa

Aquesta setmana, David Flores Carrasco va fer 24 anys el 15 de desembre. La seva família es va encarregar de preparar-li una festa sorpresa íntima amb molts globus i molt de menjar.

A la festa hi eren presents Marta Riesco, Antonio David i les seves dues germanes, Lola i Rocío Flores. No va faltar cap detall a la vetllada que es va celebrar dimecres a la nit. I encara que òbviament a David Flores Carrasco li hagués agradat que estiguessin convidades altres persones com podria ser Olga Moreno, la veritat és que ella estava de viatge amb Agustín Etienne.

Si alguna cosa ha sorprès molts espectadors, han estat les felicitacions. Atès que algú pensa que portaven un missatge ocult per a la mare de David Flores.

Foto de David Flores Carrasco fent un petó a la galta de la seva germana Rocío Flores.
Rocío Flores va felicitar el seu germà amb una fotografia d'allò més maca | Instagram: @rotrece

Com ja es coneix, David fa molt de temps que no veu i que no parla amb la seva mare. Tant li ha dolgut això a Flores Carrasco que va decidir denunciar Rociíto per no estar complint amb l'ordre de passar-li la pensió alimentària des de fa mesos.

La família de David Flores aprofita per felicitar-lo a Instagram

Després de fer-ho en persona, cadascun va pujar una fotografia amb David Flores als seus perfils d'Instagram per felicitar-lo.

La seva germana, Rocío, li va escriure el següent. «15 de desembre: Fa 24 anys va néixer el meu àngel de la guarda, la meva meitat. Ell no s'imagina com d'afortunada soc que sigui el meu germà. Que res ni ningú t'esborri mai el teu somriure. Sempre de la mà, sigues feliç avui i sempre. Ets la meva vida», aquesta felicitació ha portat controvèrsia.

Mentre que Rocío només voldria dedicar unes paraules boniques al seu germà, molts pensen que el missatge «que ningú esborri el teu somriure», pot anar dedicat a Rociíto.

Captura d'una story de Marta Riesco amb Antonio David Flores abraçant el seu fill David.
David Flores Carrasco i Antonio David Flores tenen una relació molt estreta | Instagram: @marta.riesco

D'altra banda, Antonio David també va felicitar el seu fill al seu compte. «24 anys pensant que ets el millor que m'ha passat a la meva vida. Tant de bo al món hi hagués més persones com tu», declaració que també podria ser un missatge ocult cap a la seva exparella i mare dels seus fills. La felicitació continua: «Gràcies per demostrar-me el teu amor cada dia. Mai et deixaré anar de la mà... Feliç vida, fill meu».

Tant pare com filla van escollir una fotografia bonica i afectuosa en què David Flores surt fent una abraçada al seu pare i un petó a la galta a la seva germana.

Marta Riesco tampoc es va quedar enrere, encara que ella va optar per pujar una story en què es veu David Flores fer-li un petó a la galta. «T'estimo molt Deivid», va escriure. Tot i això, també va utilitzar la del pastís per felicitar-lo. «Feliç aniversari a la persona més bona i preciosa del món. Conèixer-te és el millor que m'ha passat en molt, molt de temps, t'estimo Deivid», li va escriure Marta Riesco.

Captura d'una story de Marta Riesco amb el pastís d'aniversari de David Flores Carrasco.
Marta Riesco dedica un bonic missatge a David Flores pel seu aniversari | Instagram: @marta.riesco

David Flores Carrasco va celebrar el seu aniversari en companyia dels seus

Encara que hi hagués absències molt notòries, el cert és que David Flores va poder envoltar-se de la seva família i passar una fantàstica vetllada amb els seus.

Celebració que no va acabar amb el sopar de pica-pica, sinó que l'endemà van seguir amb un «esmorzar molt especial», tal com va compartir Rocío Flores. En ell vídeo es veia com esmorzava xocolata amb xurros amb motiu de la celebració dels 24 anys del seu germà.