Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, mut en descobrir què passa amb la seva mare: «No et conec»

David Flores s'ha cansat de Rociíto

David Flores Carrasco veu com, capítol rere capítol, Rociíto duu a terme la seva venjança contra tots i cadascun dels membres de la seva família mediàtica.

Durant aquests set primers capítols, la mare de David Flores Carrasco ha anat assenyalant amb el dit aquells que li han fet més mal, i sobretot els que menys han respectat la memòria de la seva mare.

En el capítol set de la nova docusèrie que està emetent Mitele Plus, Carrasco parla d'allò que va passar durant els últims mesos de vida de la de Chipiona.

I posa el focus en aquella gala, Rocío siempre, en què diversos artistes van cantar amb 'La más grande'. El de TVE seria l'últim especial que gravaria l'andalusa abans de morir a causa d'un càncer.

David Flores Carrasco no li passa ni una més

El cas és que Rosario Mohedano, la cosina de Rociíto, ha estat assenyalada per la madrilenya. Tot i haver callat durant els primers episodis de la sèrie esmentada, ara ha esclatat a les xarxes socials per deixar les coses clares.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco no pot més. | Gtres - Telecinco
 

Segons la cantant, el que ha revelat la seva cosina en aquest capítol set, a més del que ha exposat sobre la família en episodis anteriors, és tot mentida.

«No paren d'etiquetar-me en 'notícies' comentant que si no contesto o aclareixo res és perquè és 'veritat' el que s'està dient de mi en alguns programes de televisió, que cada vegada tenen menys audiència, pel que he llegit», comença dient Chayo.

«Doncs aclariré algunes coses: Va començar el docufake dient que es portava bé amb mi, qui em conegui sap que mai em portaria bé amb algú que menysprea i insulta així la meva família. Ella mai ho va fer, al contrari», prosseguia .

Rociíto no volia que la seva cosina cantés amb Rocío Jurado

Cal assenyalar que Carrasco va explicar a la televisió que quan Rocío Jurado va gravar al costat d'altres artistes l'especial Rocío siempre, ella no va voler que la seva cosina hi participés.

Foto de Chayo Mohedano cantant amb Rocío Jurado.
Chayo Mohedano va actuar amb la seva tia a la gala. | TVE
 

Finalment, va ser Fidel qui va demanar a la mare de David Flores que Chayo actués amb l'artista de Chipiona.

«La primera que defensa la meva cosina perquè considero que canta millor que altres persones que són molt conegudes i molt famoses soc jo. No tinc cap problema amb Chayo com a cantant», deia.

Chayo es defensa després de les paraules de la mare de David Flores

La veritat és que Rosario Mohedano dubta del testimoni de la seva cosina. «Ara li interessa perdonar La Fábrica, ja amb sentència de pena amb fets provats des del 13 de juny, i aviat cauran pel 'cas Deluxe'. Doncs ella veurà. Ha preferit atacar la seva família i mentir, fins i tot, de mi cada vegada que m'ha nomenat».

Primer pla de Chayo Mohedano.
Chayo Mohedano en un primer pla. | GTRES
 

«He de recordar que quan em va arribar el rumor que ella es va oposar que jo cantés a Rocío siempre les seves paraules van ser: 'cosina, si et creus això és que no em coneixes'. Doncs no, no et conec, i ara has reconegut que era veritat», confessava a les seves stories d'Instagram.

«Fixa't si has hagut de regirar-li les entranyes tots aquests anys. U, perquè sempre va defensar que ella va ser qui no volia això de TVE».

«I dos, allí quedarà per a la història, no només aquella vegada, sinó cada vegada que he cantat amb la meva tia. I és que soc la persona que més ha cantat amb ella i sense cobrar», finalitzava el seu speech la filla d'Amador.