Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco, sense paraules en assabentar-se de l'última jugada de Rociíto

David Flores s'ha quedat sense paraules després de conèixer l'última jugada de la seva mare

David Flores Carrasco segueix al marge dels mitjans de comunicació. Des del seu naixement, amb la síndrome d'Angelman, ha esdevingut el nen més especial de la seva família.

Tots l'adoren, fins i tot la seva mare, Rocío Carrasco, amb qui amb prou feines té relació. Tot i això, David Flores no voler saber res dels problemes de la seva família.

El patiment de David Flores

Tanmateix, el germà de Rocío Flores fa mesos que pateix per la separació d'Antonio David amb Olga Moreno. De fet, es va filtrar el desig que David va demanar al seu pare sobre Olga i que, de moment, s'ha complert.

Pel que sembla, David Flores hauria demanat al seu pare que no parlés malament d'Olga Moreno als mitjans de comunicació. Un desig que deixava més clar que mai la bona relació que el jove manté amb qui ha estat la seva mare adoptiva durant més de 20 anys.

Muntatge fotogràfic d'Olga Moreno i David Flores
Olga Moreno i David Flores Carrasco sempre han tingut una bona relació | Catalunya Diari

Malgrat que David no participi del xou mediàtic de la seva família, és innegable que també pateix. De fet, va ser el més afectat per la separació d'Antonio David i Olga.

El desig del jove per continuar vivint amb Olga un cop es va fer oficial la separació va provocar un conflicte entre Antonio David i l'empresària.

De moment, el jove continua vivint a Màlaga amb Olga Moreno, amb qui es rumoreja és feliç. Malgrat tot, això no sembla importar a Rocío Carrasco, que ha fet un pas més en la seva baralla judicial amb Olga Moreno.

L'última jugada de Rociíto

Ni tan sols els seguidors de Rociíto entenen el seu últim moviment. Després que s'emetés el seu documental, va quedar més que clar la relació nul·la que aquesta manté amb Olga Moreno.

Ara, aquesta enemistat ha tornat en confirmar-se els passos que Rocío Carrasco ha fet per demandar novament Olga Moreno.

Aquesta decisió, com es podia esperar, no ha agradat gens a David Flores. Un motiu més pel qual el jove no es vulgui tornar a veure amb la seva mare. Però per què Rociíto porta novament els tribunals a la seva enemiga més gran?

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Rocío Carrasco podria demandar Olga Moreno | Telecinco

 

Rocío Carrasco porta als tribunals Olga Moreno

Tot va començar fa anys, quan Rociíto va demandar Antonio David després que aquest es declarés insolvent. El motiu no era altre que evitar així l'embargament de més de 58 mil euros per no abonar la pensió d'aliments dels seus fills estipulada des de l'any 2006. Però què hi té a veure Olga Moreno?

Pel que sembla, Antonio David va reconèixer haver rebut ingressos a través d'una societat que aleshores tenia Olga Moreno.

Afortunadament, Olga Moreno va ser destituïda com a cooperadora necessària durant la instrucció de la causa. No obstant això, segons explica la revista Lecturas, noves proves podrien fer un gir radical al cas.

Pel que sembla, Olga Moreno hauria estat clau perquè Antonio David amagués el que facturava. Podent així eludir-se del deute que té amb Rocío Carrasco.

Malgrat que de moment es desconeix quin serà el següent pas d'Olga Moreno, el que sí que haurà d'asseure's als jutjats serà el pare de David Flores.

El pitjor moment de David Flores

A més a més de la ruptura del seu pare, David Flores pateix per la seva germana. Ella també travessa per una ruptura i la jove, a causa dels seus projectes professionals, no passa gaire temps a casa.

Fet que David ha notat des que la jove va decidir abandonar el niu i mudar-se amb el que ara és la seva exparella.