Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es va partir el braç i acusen el seu pare de fer-li mal

David Flores Carrasco va patir aquest contratemps i s'ha qüestionat la reacció d'Antonio David

David Flores Carrasco sap que molts draps bruts de la seva família materna estan veient la llum amb la docusèrie de la seva mare, Rocío Carrasco. Els seus tiets estan quedant en dubte, però també el seu pare, Antonio David, que ha estat acusat de presumptes maltractaments cap a ella. I ara ha tornat a veure que la seva imatge està per terra després de revelar-se com va actuar davant d'un contratemps de salut del seu fill.

Segons s'ha revelat, el noi es va partir un braç i el malagueny no el va portar al metge. Va marxar a un sopar i va deixar el llavors menor en aquestes condicions.

David Flores Carrasco coneix els fets

El fill d'Antonio va escoltar a la primera part de la sèrie de Rocío explicar-li un accident que ell va tenir i que qüestionava el seu pare. Ella va relatar: «David va arribar a casa meva amb un bony impressionant al braç. Aleshores, vaig preguntar a la meva filla: 'Vida meva, el teu pare no ha portat el nen al metge?'».

«I ella em va contestar: 'No, em va dir que el portaries tu quan el tinguessis'». Tot seguit, li vaig dir: «I quan ha caigut el nen del llit?». I la resposta va ser: «Divendres».

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco ha sentit la seva mare el que va passar quan es va trencar el braç | Gtres - Telecinco

Així mateix va afegir: «Quan vam veure el bony que tenia David, Fidel em va dir que calia portar-lo a urgències perquè tenia el braç trencat. A mi no em cabia al cap que un nadó pogués estar amb el braç trencat des d'un divendres. I a les 23:30 vam anar a l'Hospital San Rafael».

«Li van fer una radiografia i el meu fill tenia el braç trencat per la meitat. Tant és així que la doctora quan li va fer la radiografia em va mirar amb tota la desconfiança. Em va dir: «Com s'ha fet això el nen?» Jo li vaig contestar que sabia perque m'estava mirant així, però que els nens havien vingut d'estar amb el seu pare».

Aquest fet narrat per Carrasco va deixar en evidència el seu exmarit, que sempre ha intentat mostrar-se com el millor pare.

David Flores Carrasco veu ratificar-se el testimoni

El germà de Rocío Flores ha estat testimoni que ara el relat que va donar la seva mare de quan ell es va trencar un braç sent un nadó ha estat confirmat. L'encarregat de fer-ho ha estat José María Franco, el que va ser xofer i mà dreta d'Antonio David.

Aquest home ha acudit al plató de la docusèrie per reconèixer que durant anys ha mentit. Ha afirmat que públicament va treure la cara per ell, però que va enganyar sobre el comportament del mateix. Per exemple, ha afirmat que Carrasco va explicar la veritat sobre l'accident del seu fill.

Exactament ha explicat: «Vaig anar un dia a casa de David i vaig veure el menor que està donant voltes a la taula del menjador i es va agafant amb una mà. S'acosta a mi, agafo una mà i ell es queixa. Li va preguntar a Rocío Flores, la seva germana, què li havia passat i em va dir que no ho sabia, que s'havia aixecat així».

Rosa Benito fa anys va tenir un comportament violent amb José María Franco
David Flores Carrasco ha sentit la seva mare el que va passar quan es va trencar el braç | Mediaset

«Vaig dir-li a l'Antonio de portar el nen a urgències i em va respondre: 'No, que el porti la seva mare'. Li vaig explicar que si no ho feia ella el denunciaria».

A això ha afegit: «Saps el perquè fa això? Perquè ell té un sopar amb l'Olga i els seus amics a la nit».

Fins i tot ha confirmat que moltes vegades en què els nens tocaven al malagueny aquest no actuava com corresponia. I és que: «Ell se n'anava el cap de setmana i es quedaven a casa meva». Al que Carrasco ha afegit: «Aquí era quan sortia després a la tele i deia que la que no estava amb els petits era jo».