Primer pla de David Flores somrient

David Flores Carrasco, pràcticament sol: «Sé de quin costat estic»

Una estrella de Telecinco es posiciona en contra d'Antonio David Flores

David Flores Carrasco finalment podrà respirar tranquil, perquè a partir d'ara el seu pare ja no farà més declaracions davant la premsa.

Així de clar ho ha deixat Antonio David Flores a una reportera de l'espai dels matins de Telecinco, 'El programa de Ana Rosa'. L'exguàrdia civil està cansat que tots els mitjans el jutgin i s'ha creat un canal de YouTube per a expressar-se lliurement.

Considera, doncs, que les compareixences davant la premsa no li aporten resi no té intenció de tornar a fer declaracions. O, si més no, de parlar de manera gratuïta.

Aquest dissabte, Antonio David va ser molt contundent amb una redactora del programa matinal de la cadena principal de Mediaset, amb qui va parlar unes hores abans de la polèmica concentració que es va fer a Màlaga. Una protesta que organitzada per la Marea Blava i que ell mateix presidia

Sorprenentment, va ser molt taxatiu quan la periodista el va voler entrevistar. En altres ocasions, l'excol·laborador ha caigut en algunes contradiccions. I aquesta vegada podria ser que també.

La contundent decisió d'Antonio David Flores

Antonio David va ser molt directe i va dir: «Ja no parlaré més amb la premsa. Si espereu que faci alguna declaració, esteu perdent el temps», deia el marit d'Olga Moreno a l'esmentada reportera.

Aquesta es va entestar a parlar amb ell, cosa que va fer que s'emportés un segon flasca d'un Antonio David que, ara que és a YouTube, menysprea la premsa. «Ja tens el titular, ja el tens aquí», sentenciava el malagueny.

Foto d'Antonio David a la Marea Blava
Antonio David Flores ha dit que no farà més declaracions davant de la premsa | cedida

A la seva filla, Rocío Flores, que divendres passat treballava a 'El programa de Ana Rosa', també li van preguntar sobre aquest tema. Les paraules d'ella van arribar després de les d'Antonio Rossi, que posava el focus en el fet que aquesta actitud no afavoreix l'exguàrdia civil.

«Quan deixin de parlar d'ell, el canal no tindrà sentit. Quin sentit té el que està fent? Quan ja no es parli d'ell, el canal s'enfonsa», afirmava el col·laborador.

Rocío, per la seva banda, va donar la cara pel seu pare. «Donades les circumstàncies d'aquests últims mesos, està responent al seu canal. Té tot el dret del món a treballar», ha opinat.

María Patiño es posiciona a favor de Rocío Carrasco

Després d'uns instants en què es va veure com Rocío Flores no volia entrar de ple en el tema i volia aparentar normalitat, la noia finalment va dir prou. I és que va admetre que han passat unes setmanes molts dures des que va sortir a la llum la suposada separació d'Antonio David i Olga.

A més, que hagin titllat d'infidel el seu pare no ha agradat gens a la tertuliana de Telecinco. Durant tot aquest temps, se l'ha vist plorar desconsoladament als platós i al mig del carrer, cosa que no era gens habitual en ella.

María Patiño molt bronzejada davant la càmera
María Patiño defensa Rocío Carrasco | GTRES

El cas és que aquest dissabte, 'Socialité' va emetre aquestes declaracions dels Flores. Després d'oferir aquest fragment, María Patiño, presentadora del programa, va llançar un 'míssil' a la família d'Antonio David.

«Cada dia que passa, estic més segura del costat on vull estar. I és del costat de la víctima». Una afirmació amb la qual mostrava que dona suport a Rocío Carrasco després del que aquesta va explicar a la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

A més, la presentadora va enviar un últim missatge a Antonio David. «El passat és molt important per a entendre el que passa en el present», concloïa.