Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gustavo González mirant a càmera somrient i vestint una americana rosa

Els fills de Gustavo González, enfonsats: «És el responsable del patiment»

Gustavo González i María Lapiedra van mantenir un romanç secret que va sortir a la llum l'any 2017

Tot i que Gustavo González és un dels periodistes més prestigiosos de Telecinco, fa un temps va decidir obrir les portes de la seva intimitat. Així, d'un moment a l'altre, va deixar d'estar darrere la notícia per protagonitzar un dels escàndols més sonats del món del cor.

En concret, una coneguda revista va publicar l'any 2017 que l'expert en crònica social s'havia separat de la seva dona per començar una nova vida. I és que Gustavo ha mantingut una relació de més de tres dècades amb la seva exdona, Toñi, motiu pel qual el divorci va ser força tempestuós.

Fruit del matrimoni amb la seva actual exdona van néixer quatre fills: Gustavo, Guillermo, Gonzalo i Gorka. Uns nois que van quedar-se sense alè quan van descobrir que el seu pare havia mantingut un romanç secret amb María Lapiedra.

Gustavo González i María Lapiedra
Gustavo González i María Lapiedra protagonitzen un escàndol a 'Sálvame' | Gtres

María Lapiedra té a l'esquena un passat força tempestuós, ja que suposadament ha participat en diversos muntatges. Tot i això, els seus sentiments cap a Gustavo són completament sincers i en cap moment ha intentat aprofitar-se'n. Una prova és que va renunciar al seu antic ofici, els espectacles eròtics, i s'ha dedicat en cos i ànima a relació d'ambdós.

María i Gustavo tenien pensat passar per l'altar el maig del 2022, però els darrers esdeveniments podrien haver-ho canviat tot. Sí, perquè l'equip de recerca de 'Sálvame' acusa Lapiedra de fer balls privats a esquena de González, cosa que ell considera una traïció. Tanmateix, ella promet que tot és mentida, però aquest enrenou ha afectat notablement la seva vida sentimental.

Actualment, la parella està travessant uns moments força delicats i és la primera vegada que es plantegen trencar la relació. L'exactriu de cinema per a adults va acusar el paparazzi de ser el causant del dolor dels quatre fills que té amb Toñi, la seva exdona. «Si ell hagués dit abans que tenia una relació amb mi, els seus fills haurien patit menys, així que la va cagar ell», va declarar a 'Sálvame'.

Gustavo González, assenyalat: «És ridícul»

Gustavo té una relació força complicada amb els seus quatre fills perquè aquests se senten traïts. El periodista va enganyar Toñi, mare d'aquests nois, durant molt de temps amb María Lapiedra. En 2017 va reconèixer el seu error, però ho va fer perquè sortirien publicades unes fotografies que evidenciaven la seva història.

María amb prou feines té contacte amb els seus fillastres, encara que ella està molt tranquil·la i defensa que en cap moment ha fet res dolent. «El responsable del patiment dels seus fills és Gustavo», va comentar durant una de les seves entrevistes a Telecinco. González es va sentir molt molest amb la seva parella i no va dubtar a respondre de manera molt contundent: «És ridícul».

El col·laborador està cansat que jutgin la seva vida privada i aquest atreviment ha acabat afectant la seva reputació periodística. Encara que ja fa temps que va deixar de parlar dels seus problemes sentimentals, ara han tornat a la llum després d'una suposada mentida de María.

L'exactriu de cinema per a adults li va prometre que havia canviat de professió, però podria estar ocultant certes dades. Lapiedra ha esclatat contra 'Sálvame' perquè assegura que no ha mentit mai la seva parella. Va decidir renunciar a la feina quan van formalitzar la seva relació i des de llavors es dedica al món de la publicitat.

Gustavo González i María Lapiedra sembren el caos a Telecinco

Els espectadors de Telecinco s'han posicionat a favor de María, que va patir una crisi d'ansietat per culpa de les acusacions de la cadena. El públic pensa que amb altres famosos no haurien estat tan durs i exigeixen que deixin tranquil·la la xicota de Gustavo González. 

Així mateix, recordem que molts col·laboradors de 'Sálvame', entre ells Kiko Hernández, asseguren que Lapiedra fa balls privats a esquena del paparazzi. «Jo entenc que a vosaltres us encanti destruir parelles i tot, però jo porto anys sense fer això», va comentar molt enfadada. Unes declaracions que han aconseguit que l'audiència arremeti contra el programa vespertí de Jorge Javier Vázquez.