La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Sara Carbonero, enfonsada amb la presumpta infidelitat de la seva parella Kiki Morente

Kiki Morente, parella de Sara Carbonero, s'ha deixat veure acompanyat d'una dona rossa

Sara Carbonero, periodista esportiva i exdona d'Iker Casillas, és una de les cares més estimades de la crònica social. Després de separar-se del futbolista, ha decidit centrar-se en la seva carrera professional i actualment presenta un espai radiofònic a 'Radio Marca'. Tot i això, no pot evitar que la premsa es faci ressò dels secrets relacionats amb la seva vida privada.

Sara Carbonero és conscient de la seva repercussió mediàtica, així que té molta cura de no protagonitzar cap escàndol. No obstant això, un equip de periodistes va descobrir fa uns mesos que mantenia una relació especial amb el cantant Kiki Morente. Encara que cap dels dos ha confirmat la notícia, han sortit publicades diverses fotografies que demostren aquest presumpte romanç.

Sara Carbonero i Kiki Morente en un muntatge fotogràfic
Sara Carbonero i Kiki Morente són la parella del moment | Instagram

Kiki Morente està en boca de tots i se sent incòmode sent el centre de la notícia, per això mai parla sobre Carbonero. Tanmateix, però, alguns amics de la parella sí que han confirmat la relació, encara que ells no s'hi han pronunciat. Així mateix, recentment han acaparat tota l'atenció de Telecinco perquè 'Viva la Vida' ha descobert una cosa sorprenent.

El programa presentat per Emma García ha tingut accés a unes fotografies que demostren que Kiki podria haver sigut infidel a Sara. Els col·laboradors del programa donen per fet que l'exdona d'Iker Casillas estava amb el cantant, ja que asseguren que és un secret de domini públic en la professió. Així que, tenint en compte aquesta dada, és possible que Morente hagi traït la seva parella.

Una reportera d'Emma García ha mostrat unes imatges del xicot de Sara acompanyat d'una dona rossa. Sembla que han passat la nit junts, o almenys això és el que expliquen a Telecinco. Aquesta noia va entrar al domicili de Kiki, situat en un barri madrileny.

Sara Carbonero perd la paciència: «Això és jugar»

José Antonio Avilés, col·laborador de 'Viva la Vida', assegura que una coneguda publicació té proves per afirmar que Carbonero i Morente són parella. El director d'aquest mitjà ha parlat amb el cantant «i ell no ho ha negat, això és jugar».

Llavors, seguint la seva teoria, aquest podria estar aprofitant-se de la fama de la periodista per rellançar la carrera artística. «Sara és molt amiga de la família i molt amiga d'ell, potser ella l'ha ajudat perquè li venia bé de cara a la publicitat. Kiki és conegut des d'aquesta última etapa, des que se'l relaciona amb ella», declara el tertulià a Telecinco.

Recordem que el suposat xicot de la presentadora és germà d'Estrella Morente i pertany a una saga d'artistes. Per la seva banda, Emma García assegura que les fotografies que posseeix el programa són definitives i Sara podria estar decebuda, perquè sempre s'ha esforçat molt per ser discreta. «A Sara no li agradarà veure això», comenten a 'Viva la Vida'.

La presentadora de 'Radio Marca' ha suportat la pressió mediàtica amb una destresa exemplar, ja que no ha tingut mai cap desvergonyiment amb la premsa. En cap moment no ha parlat del tema per protegir el cantant i ara ell ha comès un greu error. Segons expliquen a Telecinco, és possible que estigui decebuda.

Sara Carbonero descobreix la suposada mentida de Kiki Morente

José Antonio Avilés ha llançat una pregunta molt clara: «Es pot apreciar a les imatges que ell sigui una mica faldiller?». El tertulià està convençut que el cantant té alguna cosa per amagar, ja que ha rebut unes dades que demostren les seves veritables intencions. Tanmateix, Emma García, la seva presentadora, li ha recomanat que encara no comparteixi la investigació.

Telecinco ha donat una notícia que ha fet tremolar els fans de Carbonero: Kiki ha estat enxampat al costat d'una dona rossa en una actitud compromesa. No obstant això, els periodistes de la cadena prefereixen ser prudents perquè és un tema força delicat.