Muntatge fotogràfic de Rocío i David Flores

David Flores Carrasco, preocupat en confirmar-se el pitjor sobre la seva germana

Rocío Flores intenta suportar totes les polèmiques familiars amb el millor dels seus somriures de cara al públic

La germana de David Flores Carrasco, Rocío, està vivint una mala època. Des que la seva mare va decidir trencar dues dècades de silenci amb el seu documental, Ro no ha aconseguit aixecar el cap. A tot això, li ha de sumar els escàndols amorosos del seu pare.

Una mala època per a Rocío Flores Carrasco

La germana gran de David Flores Carrasco ha vist com la seva família és protagonista dia sí i dia també de nombrosos titulars als mitjans. Tot va començar fa gairebé un any quan Rociíto va mostrar en la seva sèrie documental el calvari que hauria viscut al costat del seu ex, i en què Rocío Flores tampoc sortia ben parada.

Poc temps després, va arribar l'entrada de la seva madrastra, Olga Moreno, a Supervivientes. La germana de David Flores va ser l'encarregada de defensar-la a capa i espasa perquè el seu pare va ser vetat de Telecinco després de les acusacions de maltractament de Rocío Carrasco.

Quan tot semblava que tornava a ser normal, va arribar un altre dur cop per a la Ro. El seu pare, Antonio David Flores, i Olga Moreno decidien portar vides separades, malgrat que no volien que això afectés la família que havien creat en les darreres dues dècades.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores està passant per una mala època | GTRES

Per si amb tot això no n'hi hagués prou, ara Rocío Flores ha hagut de bregar amb la nova relació sentimental del seu progenitor i Marta Riesco.

Tot això ha afectat al seu estat de salut mental. La germana de David Flores Carrasco s'ha vist obligada a afrontar i gestionar públicament totes les notícies que li han sentat com un gerro d'aigua freda i finalment li està passant factura.

La salut mental de la jove s'ha deteriorat en els darrers mesos

Fa tan sols uns dies es va assegurar que Rocío ho estava passant força malament. Tot i posar bona cara i respondre amb un ampli somriure a les seves xarxes socials, la jove porta la processó per dins. Quan els llums i les càmeres s'apaguen, la situació es torna complicada per a la germana de David Flores Carrasco, segons publica La Razón.

La parella de Manuel Bedmar «no aixeca el cap» i «es troba totalment sobrepassada per tot el que està vivint», comenten fonts familiars a la mateixa publicació.

Olga Moreno ha felicitat a Rocío Flores
A la jove li costa assimilar el que ha passat entre el seu pare i Olga Moreno | GTRES

La germana de David Flores no es rendeix, però cal destacar que durant la setmana passada no va anar cap dia a El Programa de Ana Rosa, on col·labora.

Tot i que un dels motius principals que el van portar a absentar-se de l'espai de Telecinco va ser la seva recent operació de pit, la noia ja fa vida normal. De fet, així es va poder confirmar el cap de setmana anterior a través del seu Instagram, on va publicar algunes imatges durant un dia familiar.

No li manca el suport incondicional dels seus

Afortunadament, la noia pot presumir de tenir nombrosos suports. El seu pare, la seva parella, els seus germans i Olga Moreno no pensen deixar-la sola en aquests moments tan complicats. Tots ells intenten ajudar-la a gestionar tot el que sent perquè des de molt jove li ha tocat madurar ràpidament i bregar amb els problemes familiars.

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Manuel Bedmar és un dels grans suports de Rocío Flores | Instagram

A la germana de David Flores Carrasco també se li ha suggerit que es deixi aconsellar per un especialista. I és que l'ajuda d'un expert en aquests casos us pot ajudar a veure la situació des d'una altra perspectiva.

A més, un especialista pot donar-li les eines necessàries per fer front a tota aquesta situació que tant de mal li està fent des de fa mesos.