David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco, molt preocupat pel que li ha passat al seu tiet

El fill de Rociíto tem per la imatge pública d'un familiar seu

Que el clan Mohedano tremola de por per l'estrena de la docusèrie de Rocío Carrasco, 'En nombre de Rocío', és un fet. David Flores Carrasco és testimoni del mal tràngol que està passant la seva família més mediàtica.

I és que en aquesta segona temporada del documental, la filla de 'la més gran' se centra en les dones de la seva família materna. Una guerra televisiva que es cou a foc lent des de fa anys, però que va esclatar, definitivament, el 2021.

Va ser arran de l'emissió de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. Des de llavors, qualsevol gest del clan Mohedano és estudiat al detall. Cosa que David, fill de Rocío Carrasco, que viu aliè a la controvèrsia familiar, sap perfectament,

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco sap que la seva família es pot veure perjudicada per l'estrena de la docusèrie | GTRES

El net de Rocío Jurado tem pel que pot passar demà, 17 de juny, que s'estrena la docusèrie. El jove és conscient que part de la família està molt alterada pel que pugui dir la filla de la cupletista.

I d'això no hi ha dubte, perquè un membre de la família ha explotat davant de les preguntes dels periodistes. El mateix David ha sigut testimoni de l'actitud desesperada que ha mostrat.

David Flores Carrasco, en xoc després de les declaracions públiques d'un familiar

Ahir, 15 de juny, el jove va veure com un dels seus familiars perdia els papers davant de les càmeres. Ens referim a Amador Mohedano, germà de Rocío Jurado i tiet de Rociíto.

L'exrepresentant de 'la més gran' està acostumat a bregar amb les càmeres, sobretot si estan relacionades amb 'Sábado Deluxe' o altres programes que li ofereixen diners per parlar.

Tanmateix, des que el documental de la seva neboda va sortir a la llum, les visites a aquest tipus d'espais són menys freqüents. El tiet avi de David Flores prefereix mantenir-se allunyat de l'ull de l'huracà, perquè, digui el que digui, es pot veure perjudicat.

Però amb l'estrena imminent de la segona temporada de la docusèrie, els periodistes no han pogut evitar preguntar a Amador què opina sobre això. José Antonio Léon, reporter de 'Sálvame', es va acostar a casa seva amb l'objectiu de parla amb ell.

Tot i això, i malgrat que va trucar al timbre nombroses vegades, no va rebre resposta. Moments més tard, el col·laborador Pipi Estrada va compartir en directe un àudio que li havia enviat el mateix Amador.

Amador Mohedano
Amador Mohedano ha perdut els papers en directe a 'Sálvame' | Europa Press

«Per un telefonet, es pensen que els contestaré a aquests? Que vinguin aquí i siguin formals! Vinga, home. Un telefonet... I tothom rient. Que us bombin!», se'l sentia dir molt molest.

Els espectadors i tertulians presents es van quedar bocabadats, però María Patiño, una de les presentadores de 'Sálvame', va voler que José Antonio tornés a trucar al timbre. La falta d'educació i respecte va fer enfadar la periodista.

Tot i que el reporter va insistir a parlar amb Amador Mohedano, no ho va aconseguir. Marta López, però, sí que va poder. I ho va fer per telèfon. Tot i això, la conversa va durar poc, perquè Amador no va voler entrar en més detalls.

«Ja m'han entrevistat moltes vegades; que no m'entrevistin més. Jo sempre he parlat amb educació, i no diré res més, perquè ja ho he dit tot. Jo, de moment, ja he dit el que havia de dir sobre la docusèrie», tancava alterat.

David Flores Carrasco sap que el seu tiet és al punt de mira

Sens dubte, el jove és conscient del que li espera a la seva família més mediàtica. I és que la imatge del clan Mohedano, en concret la d'Amador, pot veure's molt perjudicada pel que pugui sortir a la llum.

Al tràiler de la docusèrie 'En nombre de Rocío', es veu com la mare de David Flores Carrasco parla amb contundència sobre el paper del seu tiet. «El Paco Gordillo, el Manolo Sánchez i el Luis Sanz són els representants que van portar la meva mare a dalt de tot, no l'Amador».

Sens dubte, David està preparat pel que pugui passar després de l'emissió de la docusèrie i, sobretot, del que la seva mare digui públicament.