David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco es prepara per la tempesta que arribarà a casa seva

El fill de Rocío Carrasco, preocupat pel que pugui passar aquest divendres

David Flores Carrasco ha vist com se suma un altre revés a la seva vida. El fill de Rocío Carrasco ha estat testimoni d'una altra controvèrsia que assetja els membres més polèmics de la seva família.

I és que aquest divendres, 17 de juny, s'estrena la segona part de la docusèrie de la filla de Jurado, 'En el nombre de Rocio'. Aquest dia s'emetran únicament els dos primers episodis, que prometen fer parlar molt.

Un documental que, sens dubte, posarà entre les cordes tot el clan Mohedano, ja que Rociíto carrega durament contra ells per l'existència d'un testament inèdit de la cantant.

«És un testament diferent del testament oficial, ara mateix se n'està assabentant una part de la família que existeix això i una altra que jo el tinc». Unes paraules que van causar entre els espectadors veritable intriga davant del que ha de dir Rocío Carrasco d'aquí a dos dies.

Tot i això, David Flores Carrasco, aliè a l'ull de l'huracà, ha vist que la controvèrsia familiar ha començat abans de l'estrena de la docusèrie. Dos personatges claus d'aquesta història han parlat públicament i han generat veritable polèmica.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco prefereix quedar-se al marge | GTRES

David Flores, en xoc després de les últimes declaracions de dos familiars

Els personatges esmentats són la pròpia Rocío Carrasco i Rosa Benito, cunyada de la cantant. L'exdona d'Amador Mohedano va ser acorralada per diversos periodistes que li preguntaven la seva opinió sobre la segona part del documental.

Rosa Benito, que al principi es negava a contestar, va acabar confessant el que pensava. Després d'assegurar que «no té por», ha afegit unes declaracions que han sorprès tant David Carrasco com la mateixa Rociíto.

«Hem estat amb ella perquè ella ha volgut sempre i avui la seguim respectant, estimant-la», explicava emocionada la mare de Chayo Mohedano. Tot i això, a aquestes declaracions no se li sumava el suport de la filla de la cantant.

Després d'entrar en directe a 'Sálvame' amb el propòsit d'oferir més detalls sobre la segona part de la seva docusèrie, Rocío no dubtava a respondre les paraules de la seva tia. «Pot parlar en primera persona, però no pot ficar el plural. Respectant-la i estimant-la, jo no llenço a matar la persona que més estima la persona que jo respecto tantíssim», opinava molt contundent.

Unes declaracions que van ser recolzades immediatament pels col·laboradors i espectadors presents. De fet, la seva amiga íntima, Carmen Borrego, també carregava durament contra el clan Mohedano.

«No pots estimar Rocío Jurado i no respectar la seva filla», assenyalava molt crítica la germana de Terelu Campos.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco ha rebut el suport dels seus seguidors   | Telecinco

David Flores Carrasco sap que s'acosta una nova guerra mediàtica

Després d'aquestes dures paraules de la seva neboda, Rosa Benito ha preferit no respondre. A més, no vol rebre més crítiques cap a la seva persona, per això ha decidit allunyar-se públicament fins a nou avís.

La cunyada de Rocío Jurado ha optat per mantenir-se al marge i no continuar alimentant la polèmica. Una decisió que comparteix David Flores Carrasco, que sempre s'ha mantingut en aquesta posició.

La veritat és que el jove no pot creure la guerra que s'acosta, novament, entre membres importants de la seva família. I és que, després de l'estrena de 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', tot empitjora a la seva vida.

El fill d' Antonio David no pot suportar una altra batalla mediàtica i encara menys que se segueixi criticant i jutjant el seu nucli familiar. David Flores tem que, novament, es perjudiqui la imatge dels seus familiars a causa de la seva mare.

És una guerra que des de fa temps que no es pot evitar, atès que la filla de la cantant està disposada a no continuar callant. Sens dubte, aquest divendres 17 és una data clau que marcarà un abans i un després en aquesta controvèrsia familiar.