Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac comunica a la seva dona la pitjor notícia abans d'estrenar la docusèrie

Rociíto ha rebut un cop devastador de part de la seva cosina Chayo

Rosario Mohedano pot presumir orgullosa d'haver guanyat la batalla a 'La Fábrica de la Tele' .

La cosina de Rociíto fa molt de temps que lluita per defensar els seus drets davant dels atacs de Telecinco, i sembla que per fi tant ella com el seu marit poden cantar victòria. Així, la productora haurà d'indemnitzar Chayo amb una suma important de diners.

I és que segons sembla la cadena de Fuencarral i Andrés Fernández , el seu marit, han arribat a un acord econòmic milionari gràcies al qual l'empresa es deslliura de les acusacions.

Chayo Mohedano i el seu marit
Chayo Mohedano i el seu marit, Andrés Fernández, han sortit victoriosos de la seva batalla contra Mediaset | Catalunya Diari

Segons s'ha fet públic, els alts càrrecs haurien acceptat totes les condicions del marit de Rosario Mohedano per esquivar possibles condemnes.

«S'han reunit els advocats i les parts. S'ha arribat a un acord. Bàsicament, s'han acceptat totes les pretensions del marit de Rosario , incloent-hi el perdó, el reconeixement del delicte i la quantitat econòmica», asseguren. I és que és clar que en aquest moment no necessiten més plets legals.

Imatge de Rocío Carrasco a 'Sálvame'.
Rocío es prepara per atacar el punt feble de la seva família | TELECINCO

D'altra banda, no sabem com s'haurà pres Rocío Carrasco aquest cop devastador. Sobretot quan està a punt d'estrenar la seva docusèrie.

Això no obstant , la filla de Rosa Benito feia temps que llançava indirectes contra Telecinco i els seus programes. «L'''Operació Deluxe' arriba perquè aquesta gent ha seguit fent el que jo vaig denunciar en el seu dia. Se sentien impunes», comentava sobre això.

Així, la cantant va voler donar les gràcies «pel suport rebut durant aquests anys i assegura que per fi s'ha fet justícia». «Per fi, després de tants anys, arriba aquest judici. La Justícia és lenta, però arriba». «Acabaran a la presó, que és on han d'estar aquesta mena de persones. Seran condemnats», carregava contra Paolo Vasile i els seus.

Cal remarcar que, malgrat que Rosario i el seu marit han sortit victoriosos d'aquest judici, el cas Deluxe continuarà per la via judicial uns sis mesos més a petició del jutge que en porta la causa.

Rocío Carrasco planta cara a la pitjor traïció de part de la seva cosina

I és que més de 138 famosos s'han vist afectats per aquestes greus acusacions d'espionatge. «Ens ha maltractat públicament, al meu marit per ser el meu marit i a mi», es lamentava Chayo.

«Heu intentat acabar amb mi moltes vegades, però he resistit el vostre maltractament diari i no és la cadena, no t'equivoquis, qui delinqueix és la productora, no manipulis», carregava amb duresa. «La cadena es desentén del mal que feu i això és el que no et deixa dormir. ¿Espina? No, soc la vostra estaca».

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Fidel Albiac i la seva dona segueixen disposats a explicar la seva versió | GTRES

Una altra qüestió que no farà gens de gràcia a Rociíto és veure que la seva cosina sembla haver-se posicionat del costat del seu ex, Antonio David. El pare de Rocío Flores no es va voler perdre la cita als jutjats de Plaza Castilla de Madrid.

I allà coincidia tant amb Rosario com amb Andrés. La presència d'Antonio David no és cap sorpresa, ja que segueix a la seva croada contra 'La Fábrica de la Tele'.

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rosa Benito amb la seva filla, Chayo Mohedano | CatalunyaDiari

A més, recordem que ell ja li havia guanyat la partida als jutjats després del seu acomiadament improcedent, per la qual cosa no sorprèn que s'hagi solidaritzat amb la causa.

«La injustícia que han patit en aquesta casa, en aquesta família, l'assetjament mediàtic a què han estat sotmesos. En el meu cas ha estat exactament igual», comentava l'exguàrdia civil.

«El balanç que et puc fer és positiu perquè he sortit d'aquesta empresa. Estic molt content d'haver sortit i de reinventar-me», assenyalava. «Estic recollint èxits i tenint molt de suport».

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado