Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.

Jesulín i Campanario comuniquen a la família que han pres una decisió amb el bebè

Jesulín de Ubrique té clar què farà amb el seu fill Hugo Janeiro

Jesulín de Ubrique ha esdevingut un dels homes més buscats de la premsa rosa des que va néixer el seu fill Hugo Janeiro, el petit del clan.

Només hi ha algú que el supera: la seva dona María José Campanario, que ha pres una decisió contundent. El matrimoni ha parlat amb els seus éssers estimats per explicar com es comportaran amb el nou nadó.

Jesulín de Ubrique, segons han explicat a Telecinco, va rebre una oferta de la revista ¡Hola!, la publicació amb què treballa de forma habitual. Li van proposar de posar amb María José i Hugo a canvi de 70.000 euros, però ha pensat que el millor és declinar el xec. Ha parlat amb el seu advocat i li ha recomanat que mantingui el nen apartat dels focus per protegir el seu anonimat.

Maria Patiño ha donat informació sobre Jesulín i la seva dona
Jesulín de Ubrique ha rebutjat molts diners. | Atresmedia - GTRES
 

Jesulín ha guanyat molts diners gràcies a la premsa del cor i és possible que ho segueixi fent, però no fent servir certs temes. La seva filla Julia va complir la majoria d'edat i va haver de suportar que centenars de periodistes la perseguissin per aconseguir les seves primeres declaracions. Ella és influencer, però no vol saber res del món rosa i està en una situació complicada.

María José Campanario podria sentir-se responsable de què li ha passat a Julia Janeiro i no vol que Hugo passi pel mateix. Per aquest motiu s'ha posat en contacte amb el periodista Aurelio Manzano per exigir respecte pel petit de la família. El matrimoni no donarà cap entrevista ni tampoc posarà a ¡Hola!, de fet la revista ja ha trobat un altre contingut.

Jesulín sempre ha venut les primeres fotografies dels seus fills, tant la que va tenir amb Belén Esteban com els que va tenir amb María José. Tots tres han estat famosos abans de néixer i han guanyat una quantitat indecent amb només unes setmanes de vida. El torero sap perfectament com funciona el negoci, però en aquesta ocasió prefereix engreixar els seus comptes seguint una altra estratègia.

Jesulín de Ubrique està en el seu millor moment

Jesulín és una de les cares més emblemàtiques dels mitjans de comunicació, però en els últims temps ha estat apartat de tot. Els experts responsabilitzen Belén Esteban, que el va acusar de tenir un comportament inadequat amb la seva filla Andreíta. El destre no vol entrar en certs debats, així que va pensar que el més intel·ligent era retirar-se una temporada.

Primer pla de Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique està feliç amb el seu nou fill. | Canva
 

María José Campanario sempre ha donat suport al seu marit, ja que ella sap la veritat i està convençuda que Belén no s'ha portat bé. Creu que 'la princesa del poble' segueix aprofitant-se de la família Janeiro per treballar a la televisió, per això li té tanta rancúnia. La veritable víctima és Andrea, ja que ella no té res a veure a la guerra que van emprendre els seus pares.

El torero i l'odontòloga han comunicat a la família que no hi haurà cap exclusiva i que Hugo Janeiro serà un nen completament anònim. Només hi ha unes imatges de l'embaràs de Campanario i ningú no l'ha vist ni entrar ni sortir de l'hospital. Cap periodista no pot posar com a excusa que han guanyat diners gràcies al naixement perquè mai no han parlat del tema.

Jesulín de Ubrique ha après dels seus errors

Jesulín sap que ha exposat als seus fills més del que devia i no vol que a Hugo li passi el mateix. Les seves filles Andrea i Julia són les dues cares més cotitzades del moment, tot i que cap vol formar part del negoci. Ha après del perill que generen determinats atreviments i no cometrà els mateixos errors amb el petit del clan.

María José Campanario ha deixat clar que la seva decisió és irrevocable, no canviarà d'opinió i volen que respectin la seva voluntat. És possible que posi en mans dels seus advocats tot allò que s'està explicant, ja que hi ha mitjans que l'han acusat directament. Han dit que havia desaparegut per augmentar l'interès i guanyar més diners amb l'exclusiva.