Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González

Eva González demana explicacions a Cayetano Rivera per la foto sense roba

La presentadora de 'La Voz' s'ha quedat sense paraules

Eva González ha estat testimoni d'una foto que ha sorprès les xarxes socials. La veritat és que està acostumada a tenir un estil de vida més discret, a diferència d'una altra persona molt propera a ella.

L'exmiss d'Espanya continua en xoc per allò que ha vist a Instagram, i no n'hi ha per menys. El més segur és que Cayetano Rivera se senti de la mateixa manera que la seva dona, ja que se'ls relaciona directament amb una curiosa foto.

En el moment en què Eva González va començar una relació amb el torero, va conèixer la seva fillastra, Lucía Rivera. No obstant això, malgrat els anys que fa que és al costat del seu marit, fonts properes asseguren que no hi ha cap mena de relació entre la presentadora i la model.

I és que tot indica que aquesta escassa comunicació entre totes dues es deu a les seves estretes agendes professionals. Així mateix ho va explicar la mateixa Lucía Rivera el 2019 a una entrevista a Lecturas, on va decidir acabar d'una vegada per totes amb els rumors.

Lucía Rivera
Lucía Rivera amb prou feines té relació amb Eva González. | Europa Press
 

«Amb Eva no hi ha ni una mala ni una bona relació, és una relació normal i corrent com la que tens amb qualsevol persona», deia, d'una forma molt clara. A més, explicava que no només estava distanciada de la presentadora, sinó de tota la seva família en general.

«Si ho tinc difícil per veure el meu pare, imagina't per veure Eva, que sempre està treballant. Les dues tenim molta feina, però això és bo perquè estem triomfant. Eva és una tia a la qual admiro per ser tan treballadora i tenir tanta força a la feina», va afegir la noia.

Ara, Eva González ha vist el costat més íntim i sensual de la seva fillastra. Sens dubte, l'ha sorprès la seva valentia davant dels seus seguidors i així li ho ha comentat al mateix Cayetano Rivera.

Eva González observa la impactant foto de Lucía Rivera

Eva no pot creure's allò què ha vist en aquesta xarxa social tan coneguda. Tant ella com els 165.000 seguidors que té Lucía, s'han quedat sorpresos davant la revelació de la instantània que ha publicat.

La jove model està passant aquests dies de calor a Itàlia. Un lloc on no ha dubtat ni un segon en compartir fotos dels moments que està passant a aquest país. Posats amb biquini, a la platja i, fins i tot, prenent un gelat són les seves publicacions més recents.

Fins aquí tot el que mostrava als seus fans eren imatges senzilles sense cap mena de revelació. Tot i això, hi ha hagut una foto que ha ensenyat tot el contrari i ha provocat, sobretot, la sorpresa d'Eva González.

La veritat és que la presentadora ha vist com la seva fillastra posava davant la càmera, estirada en una hamaca, tapant-se el pit amb les mans. Un topless que ha causat sensació entre els seus seguidors.

Molts dels seus fans es dirigien a ella com a «guapa», «preciosa» i altres qualificatius positius. Uns elogis que segurament amb què Eva González també es mostrava d'acord, ja que la presentadora acostuma a donar suport al poder femení.

Eva González dona suport a la seva fillastra, Lucía Rivera

Per descomptat, no és la primera vegada que Eva confessa que és feminista. Al programa de La Sexta, Liarla Pardo, va parlar sense embuts d'allò que pensava sobre aquesta ideologia.

«El feminisme és necessari, perquè encara ens queda molt per lluitar a les dones», deia contundent per a aquest espai.

Unes paraules que van ser molt aplaudides pels usuaris de Twitter. En canvi, la presentadora de La Voz, en aquesta mateixa entrevista, va ser durament jutjada per defensar la tauromàquia.

Justament perquè dona suport al feminisme, Eva González ha vist amb bons ulls la foto de la filla del seu marit, Lucía Rivera. Fins i tot el torero dona suport a la seva primogènita en tot allò que fa o deixa de fer.

Lucía Rivera posant en un photocall.
Lucía Rivera té el suport d'Eva González i dels seus pares. | Europa Press

En definitiva, Lucía Rivera ha estat molt acompanyada pels seus seguidors i, per sort, molt pocs l'han criticada. I és que al cap i a la fi, ella té tot el dret sobre el seu propi cos i pot ensenyar-lo, si així ho desitja, davant de tots els seus fans.