David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco descobreix la pitjor mentida de la seva mare sobre Rocío Jurado

Rociíto hauria mentit respecte al testament de la seva mare

Telecinco està a punt d'emetre la segona part de la docusèrie de Rocío Carrasco. Un moment que ens té a tots impacients després de tants mesos d'espera.

En aquesta ocasió, Carrasco aprofitarà per mostrar en directe el suposat testament que enfonsa la seva família. Un document anterior a l'oficial i que la cantant hauria decidit canviar per algun motiu per convertir la seva filla en la seva hereva universal.

D'aquesta manera, Carrasco també demostra que la seva mare va començar a adonar-se d'algunes conductes que no aprovaria per part dels seus familiars.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Telecinco emetrà la segona docusèrie de Rocío Carrasco | Mediaset

Tot i això, hi ha qui, com el periodista Jesús Manuel Ruíz, posa en dubte la veracitat d'aquesta bomba amb què s'anuncia el documental.

«Només hi ha un testament, l'últim», sentencia. I acusa Rocío Carrasco d'haver-se «inventat un de nou».

Segons la seva opinió, «per més vegades que un mort reculli les últimes voluntats al llarg de la seva vida, l'única que té valor judicial és la que fa abans de morir».

Familiars de Rocío Jurado a Chipiona
Els Mohedano durant l'homenatge a la cantant   | España Diario

«No hi ha dos testaments. Un ciutadà espanyol només té un testament. L'últim. No n'hi ha més. La resta no existeix perquè no té validesa», insisteix.

Cosa que va en contra de Rociíto, que es juga tot amb la publicació d'aquest document.

Sobretot, perquè aquest suposat testament posa contra les cordes els seus oncles, Amador i Gloria Mohedano, i altres parents amb qui manté una guerra des de fa anys.

«Jo no sabia de l'existència d'un altre testament. Ni jo ni ningú de la família», explicava a l'avenç de 'En el nombre de Rocío'.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado

David Flores, preocupat pel que Rociíto pugui explicar a la seva docuserie

«Una vegada que ja mor la meva mare, el que havia de fer era buidar tots els armaris de papers».

«Em poso a buidar la tauleta de nit, tots els seus llibres... i en un dels calaixos trec un paper doblegat, tal com està ara mateix», recorda Carrasco.

«El trec del calaix i, de sobte, llegeixo: 'testament obert, número tal, atorgat per donya Rocío Mohedano Jurado'», sosté la filla de la cantant.

«Ells pensen que això no passaria mai, i sí, passa i ho veuran», advertia als seus familiars.

Gloria Camila i David Flores Carrasco a l'homenatge de Rocío Jurado
David Flores Carrasco estima molt la seva família   | GTRES

«Ara mateix se n'està assabentant una part de la família que existeix això i una altra que ho tinc jo», reconeixia sent molt conscient de les possibles repercussions que pogués tenir.

I insistia que s'han dit "moltes barbaritats i mentides. Han llençat i han trepitjat el nom de la meva mare, l'han insultada, l'han menyspreat i li han faltat el respecte».

«Han utilitzat el nom de Rocío Carrasco en va i l'han utilitzada a ella. Segueixen utilitzant Rocío Jurado», assegurava implacable.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco parlarà sobre la seva família a la docusèrie. | Telecinco

A més, en aquesta ocasió no està sola, sinó que compta amb el suport de diversos familiars i amics com l'alcalde de Chipiona, l'exrepresentant de Rocío Jurado, el germà de Pedro Carrasco o les seves cosines, Ani i Rocío.

«A l'altre documental no estava sola darrere de les càmeres, però ara no estaré sola al davant», anunciava orgullosa.

Rociíto deixa clar que la seva mare «callava moltes coses, massa, coses que passen que ella pensava que havia de callar-les».

«Jo he callat moltíssim, però ja no callo més. Perquè callis o no callis et seguiran donant pals. S'ha acabat callar», sentenciava.

De moment, serà el divendres 17 quan s'aclareixin tots els nostres dubtes i descobrim finalment aquests grans secrets que ocultava la Jurado als seus familiars més propers.