Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne es trenca després de descobrir els problemes del seu fill

El petit de la família no passa per un bon moment

Tant Fabiola Martínez com Bertín Osborne han intentat des del principi que els seus fills no es veiessin afectats per la separació.

Tot i això, sembla que a Carlos, el petit de la família, la situació ha acabat passant-li factura.

Així ho explicava la veneçolana, que insistia que tant ella com Bertín havien fet tot el possible per acabar de la millor manera possible.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez intenten portar la seva separació el millor possible | GTRES

Sobretot, perquè una cosa «tan trista com és una separació no només els afecta, també suposa grans canvis per als dos nens».

De fet, assegura que Carlos ha viscut un any molt difícil. «Amb tants fronts oberts, se li han ajuntat moltes coses».

Això, malgrat que el preadolescent de tretze anys «ha portat molt bé la separació dels seus pares», i fins i tot «es va arribar a alegrar que es prengués aquesta decisió quan va ser conscient de quant discutien els seus pares».

Tot i això, sembla que finalment l'estrès li ha passat factura quant als estudis.

«Se li han ajuntat moltes coses, ha estat un any molt difícil per a ell, canvi de col·legi, separació dels pares... Són molts fronts oberts», assegurava Fabiola.

Motiu pel qual tant ella com Osborne han de «tenir una mica de paciència, sense abaixar la guàrdia i fent que es responsabilitzi». «Ha d'entendre que s'ha de posar les piles i estudiar».

Moment de Fabiola Martínez plorant al programa 'Los miedos de...'
Fabiola Martínez, preocupada pel seu fill petit Carlos | Mediaset

«Ell ho ha portat molt bé, però, tal com ens deia l'orientadora de l'escola, és que són tants canvis que el més normal és que no estigui tan bé, sinó que li passi alguna cosa».

La mateixa empresària deixava clar que el nen té una gran maduresa i sensibilitat. «Em va dir: «Mama, els pares no poden ser amics perquè si són amics deixen els seus fills sense pares'»». En respondre-li, ella va voler ser força sincera amb el nen: «Li vaig respondre que aquest equilibri és el més difícil».

Bertín Osborne i Fabiola, bolcats en els seus fills

D'altra banda, sembla que el seu fill gran, Kike , passarà tot l'estiu amb el pare: «No ho tenim del tot organitzat, però sí que ens repartirem els nens. Kike se'n va al camp totes les vacances perquè allà s'ho passa molt bé, cavall, piscina... És feliç», apunta.

«Allà estarà amb Bertín, és el moment que Bertín en gaudeixi no a estones, sinó una bona temporada", afegia.

Bertín Osborne i el seu fill
Bertín Osborne està molt unit al seu fill Kike | CEDIDA

Tot i això, sembla que no tenen intenció de fer cap pla en família, tots quatre. «Nosaltres passem molt de temps junts. Cada vegada que Bertín ve a Madrid jo moltes vegades soc a casa. Però pla d'anar a algun lloc, no», deixava clar.

«A més, crec que, mentre tot és més o menys recent, crec que no seria positiu per als nens, els confondria molt. És millor separar les coses amb el màxim impacte possible».

Bertín Osborne i Fabiola Martínez.
Bertín Osborne i Fabiola han arribat a un acord respecte a la criança dels seus dos fills | GTRES

Per part seva, Bertín parlava obertament sobre la possibilitat de reconciliar-se en un futur. «Nosaltres coincidim en mil coses de la vida, però hi ha moments en què la convivència és complicada, però no passa res, som més amics ara que abans», reconeixia amb certa resignació.

«En el cas d'asseure'm amb Fabiola a parlar, hauria de ser ella la que em donés a mi una segona oportunitat, no vinc jo ara de mascle prepotent», assegurava.

«Separats estem molt bé i quan ens veiem ho gaudim el doble. Seguim essent més amics ara que abans, mira el que et dic».

De fet, ara la seva preocupació més gran és la malaltia del seu fill Kike. «És un tema de preocupació. No només meu, també de qualsevol pare que tingui un fill com el meu. Que són milers», al·legava. «És estar amb l'ai al cor i amb un nus a l'estómac. No hi ha manera de preveure com acabarà un nen com els nostres».

▶️ Manuel Carrasco lucha contra el cáncer con un bonito homenaje