Primer pla de Tamara Gorro.

Tamara Gorro pren la decisió més dràstica que afecta el seu matrimoni

La influencer ha reaccionat als atacs rebuts a les xarxes socials

Després d'haver anunciat la seva reconciliació amb Ezequiel Garay, Tamara Gorro ha topat amb una nova pedra al camí.

I és que ha rebut molts comentaris que posen en dubte la seva malaltia. Una qüestió per la qual el seu marit acabava explotant a les xarxes socials.

«No he fet mai cap declaració sobre el que està passant aquests mesos. Però és el moment de fer-ho, perquè crec que tot té un límit i s'està sobrepassant», declarava molt molest.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara Gorro vol protegir la seva família. | GTRES
 

«Quan la meva dona i jo ens vam separar, rebia milers i milers de missatges de pena, tristesa i suport, molt de suport… inclosos els mitjans de comunicació», recordava el futbolista.

«Estem vivint en un món al revés, en què preval el que és dolent, sobre el que és bo. Ens alegrem quan a les persones els va malament i critiquem quan els va bé», es lamentava.

«Posem-nos d'acord, per favor, i donem exemple a aquesta societat i a les noves generacions», demanava.

Tamara Gorro somrient
La influencer està recuperant-se de mica en mica de la malaltia. | GTRES
 

«Vaig haver d'aguantar com s'especulava sobre mi i la meva separació amb mentides. Donant veu a persones que inventen tot per fer mal, que trist», sentenciava dolgut Ezequiel.

«També vull dir que estic cansat que s'insinuï que la malaltia de la meva dona és una farsa».

«S'ha de suïcidar com per desgràcia en altres casos, perquè se sàpiga que és veritat?», es preguntava. «Què està passant en aquest món?».

«Tant de bo fos mentida, perquè no desitjo a ningú el que ella està vivint des de fa anys, i per descomptat jo també com a company de vida», deixava clar Garay.

Tamara Gorro, molt afectada per les crítiques que ha rebut a les xarxes

«Però com ara comença a somriure, ja no s'hi val, ja és mentida… Tot això és el que provoca que no s'avanci en les malalties mentals, el dubte».

Davant el gran enrenou que s'ha generat respecte a aquest tema, sembla que tant ell com Tamara han pres una determinació.

I és que no tornaran a compartir públicament cap aspecte tan privat de la vida.

Així ho confirmava la mateixa Tamara. «Sabeu que coneixem molt tots els 'compis' de carrer, mai us faria el lleig d'anar-me'n perquè no sóc ningú per fer-ho, però no diré res», assegurava.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Ezequiel Garay s'ha convertit en el seu màxim suport. | GTRES
 

«És la primera vegada que no diré res. Res», remarcava força dolguda amb tot el que s'ha deixat caure sobre ella les últimes setmanes.

«No diré res. Ho sento perquè sé que la meva vida és la teva feina i ho sento», insistia.

«Vosaltres esteu fent la vostra feina, per això em sembla lleig anar-me'n i… No, no, ho faré sempre i sempre us atendré, però no diré res. Ha arribat un punt en què ja no diré res», apuntava contundent.

▶️ La princesa Leonor y su nuevo novio: Todo lo que se sabe

Una reacció que ha cridat molt l'atenció, ja que la influencer sempre ha estat força oberta a l'hora de compartir qualsevol aspecte amb els seus seguidors.

Tant pel que fa a la seva malaltia, com als mals moments que ha passat aquests darrers mesos.

Tot i això, tot té un límit, i Gorro sembla haver arribat al seu. La influencer està completament enfocada a la seva recuperació i finalment comença a veure la llum al final del túnel.

A més, parlava sense embuts sobre les seqüeles que li havia deixat la depressió contra la qual fa anys que lluita, com la caiguda de pèl o la dràstica pèrdua de pes.

I fins i tot es decidia a compartir temes molt dolorosos del seu passat, bolcant-ho tot en un llibre, una cosa que l'ha ajudat a remuntar.