Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb ulleres

El català Jorge Javier Vázquez es prepara per al retorn que pot revolucionar 'Sálvame'

Paz Padilla ha arribat a un acord amb Mediaset

Fa pocs mesos que Paz Padilla abandonava les instal·lacions de Mediaset amb la promesa de no tornar-hi mai més.

El seu enfrontament amb Belén Esteban en ple directe i la mala relació amb la resta de companys la van dur cap a un acomiadament fulminant.

A més, la que havia estat presentadora de Sálvame tampoc no comptava amb una gran reputació després de protagonitzar nombroses polèmiques.

Imatge de Paz Padilla plorant a Sálvame
Paz Padilla ha estat al punt de mira per les seves controvertides declaracions. | Mediaset
 

Començant per la COVID-19 o les seves creences sobre la malaltia i la mort.

«Acabeu d'escoltar l'amiga biodescodificadora de Paz Padilla, que cita Hamer, un doctor alemany expulsat de la carrera mèdica al seu país. Va escriure un pamflet que diu que està en contra de parlar de la quimioteràpia i la morfina», arremetia contra ella Risto Mejide al seu programa.

Uns motius més que de sobres perquè «Mediaset Espanya decidís resoldre el contracte vigent amb ella després de l'incompliment de la seva obligació com a presentadora».

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla
Jorge Javier Vázquez assumeix que Paz Padilla tornarà molt aviat a Mediaset. | CatalunyaDiari
 

Fent èmfasi que enmig d'un rampell, Padilla «havia abandonat Sálvame una hora i mitja abans de la seva finalització el 20 de gener passat», anunciaven en un comunicat emès per la cadena.

Però, sorprenentment, sembla que la cadena de Fuencarral ha acordat reprendre la relació contractual amb l'humorista.

I ho han fet «exactament en els mateixos termes en què estava el contracte que l'unia a la companyia».

Paz Padilla plorant al plató de 'Sálvame'.
Paz Padilla ha arribat a un acord amb Telecinco. | Mediaset
 

«La incorporació de l'actriu i presentadora no es produirà de manera immediata, sinó en finalitzar una sèrie de compromisos professionals adquirits aquests últims mesos», expliquen.

Una decisió que ha estat molt criticada a les xarxes socials i no gaire ben rebuda per l'audiència.

«El meu missatge és molt clar. El titular d'aquest directe és claríssim: Paz Padilla es ven», l'atacava Diego Arrabal al seu canal de YouTube.

«Així ho veig, i així ho compartiré amb tots vosaltres. Crec que és baixar-se els pantalons fins als genolls», sentenciava.

Paz Padilla arriba un acord per tornar a Mediaset

«La van fer fora, la van apallissar i ara, de bon tros, arriba un contracte íntegre. Creieu que això és el que hauria d'haver fet Paz? Si em pregunteu a mi, teniu ja la resposta. Em sembla una baixada de pantalons fins als genolls i, fins i tot, fins als turmells», prosseguia implacable.

«A la vida cal tenir dignitat, que és una paraula que és molt fàcil dir i molt complicada de dur a terme», sostenia Arrabal.

El paparazzi té clar que Telecinco té res de bo entre mans:

Belén Esteban i Paz Padilla revolucionen el plató de 'Sálvame' després de la cara a cara
Belén Esteban i Paz Padilla van revolucionar el plató de 'Sálvame' després d'enfrontar-se cara a cara. | Mediaset

 

«La maniobra és perfecta per part de Mediaset. Mediaset pagarà exactament el mateix, estigui en plantilla o no hi estigui. Perquè, si no la tenen, li han de pagar l'acomiadament, que era íntegre», apuntava.

«No és el primer cas que contracten un presentador perquè no el tingui la competència, això primer, i, després, per enfonsar-li la carrera».

«Ella ja sap que no la volen perquè l'han acomiadat. Tu no pots tornar a un lloc on tu ja saps que no t'estimen. Aquesta és la realitat», advertia a la gaditana.

Paz Padilla podria abandonar 'Sálvame'
Paz Padilla va ser durament criticada pels seus companys de 'Sálvame'. | CatalunyaDiari

 

Per la seva banda, i segons ha transmès al seu entorn, Paz està «alleujada i tranquil·la» després d'haver recuperat la seva feina a la cadena.

La mare d'Anna Ferrer estava disposada a arribar fins a les últimes conseqüències contra Telecinco, havent-los arribat a denunciar per acomiadament improcedent.

Encara que ella assegurava haver-s'ho pres amb molta filosofia. «Jo he treballat tota la meva vida, tota la meva vida he estat una treballadora. Paz Padilla acomiadada, però a qui no l'han acomiadat? Quan treballes és normal que en algun moment prescindeixin de tu».

«Només puc agrair a Mediaset que m'hagi donat aquests 13 anys en què crec que he crescut molt professionalment i personalment. A Sálvame no hi ha guió, el que succeeix, succeeix», comentava sobre això.