Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco trenca la relació i deixa enfonsat Fidel Albiac

Rocío Carrasco ha perdut l'únic gran suport que li quedava a la seva família

Rocío Carrasco va a totes i ja compta els minuts que falten perquè la seva gran obra vegi la llum. El documental En el nombre de Rocío està a hores d'estrenar-se i els rius de tinta s'han desbordat davant del que promet ser la bomba de la temporada.

Rocío ja ha escalfat motors amb un sucós avenç del qual veurem al documental. Pel que sembla, la seva mare tenia un testament ocult que va haver de canviar poc temps abans de morir en assabentar-se d'informacions familiars que no li van agradar.

Va blindar la seva filla, fent-la 'hereva universal' dels seus bens, va treure del seu testament al seu llavors marit, Ortega Cano i va canviar de marmessor. Havia de ser la seva germana Gloria i finalment va encomanar aquesta tasca estratègica a una advocada externa a la família.

Per què tots aquests canvis? Què havia descobert Rocío? Qui sabia que hi havia més d'un testament a la família? Doncs les respostes les donarà Rocío Carrasco a partir d'aquest dijous amb l'objectiu de passar comptes amb la família 'mediàtica'.

Ja no els vol a la seva vida i afirma que té motius per rebutjar-los. Entre ells hi ha Rosa Benito, la mare de Chayo Mohedano. Rosa, a qui Rociíto ha qualificat de 'pilota' ha intentat sempre nedar i guardar la roba, però la seva neboda s'ha cansat i ja no li tolera tanta ambigüitat.

Per la seva banda Chayo, sempre ha donat suport a la seva cosina Rocío a la seva guerra amb Antonio David Flores i a les seves batalles familiars. Tot i això, ara ha passat alguna cosa entre elles que també ha dinamitat la seva relació.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco explicarà el més gran de Rocío Jurado | Mediaset

Rocío Carrasco perd el suport de Chayo Mohedano

La filla de Rosa i Amador sempre ha donat suport a Rocío Carrasco. De fet, ha estat pràcticament l'única a mantenir-hi contacte, quan ja els llaços familiars amb la resta del clan estaven trencats.

Chayo va anar al casament de Rocío i de Fidel i sempre hi ha hagut bona relació entre les cosines. Però aquesta amistat va començar a torçar-se quan Rociíto va decidir parlar en el seu primer documental, Contar la verdad para seguir viva.

Aleshores Chayo ja li va apuntar a la seva cosina alguns gestos que no li van agradar. Ella mateixa ho ha explicat a Twitter, on és molt activa: «He donat suport a la meva cosina 42 anys que són els que tinc. Fins fa molt poc he tingut contacte amb ella, però el fet de contradir-la en algunes coses no li va agradar i va deixar de contestar-me al telèfon. M'alegro que l'estimeu, perquè necessita molt amor».

Imatge de Rosa Benito i Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco ja ha perdut el suport de tota la família, inclosa Chayo | CatalunyaDiari

Chayo s'ha debatut sempre entre els seus pares, a qui adora i la seva cosina Rocío. No obstant això, ha arribat un punt en què és incompatible estar a banda i banda, ja que Rociíto és molt de 'o amb mi o contra mi', sense terme mitjà. Per això, ara Chayo acaba de donar el gest definitiu que explica a qui ha elegit

Fidel veu com la seva dona està cada cop més sola

Rocío Carrasco ja ha perdut definitivament el suport de Chayo. Respecte al documental que s'estrena aquesta setmana, Chayo ha manifestat un sonor 'm'agrada' a un parell de publicacions de Rosa Villacastín. La periodista recrimina a Rociíto l'«espectacle vergonyós» que està donant, assegurant que «si Rocío Jurado visqués, no ho resistiria».

Segons ella, «Si alguna cosa tenia clara la cantant és que la seva família estava per sobre de tot. Veure com se'ls arrossega pel fang, el faria patir». També treu importància als testaments: «Va poder fer diversos testaments, però el que val és l'últim. Que Rocío Carrasco en tregui un antic és la nova estratègia per continuar fent documentals i posant la imatge de la seva mare i família en dubte».

Chayo ja no vol continuar donant pàbul a l'estratègia de la seva cosina i s'alinea finalment amb la resta de familiars. Ha declinat la invitació de la seva cosina a ser l'exaltadora de Rocío Jurado per a aquest 2022. I és que, al·lega falta de temps per preparar alguna cosa «com ella mereix», però és clar que hi ha molt més darrere.

Aquesta ruptura familiar coincideix en el temps amb l'acord a què ha arribat Chayo amb Mediaset. Una mica inesperat, ja que la filla de Rosa Benito s'ha omplert la boca assegurant que portaria fins al final el judici contra els caps de la seva cosina Rocío.

Finalment, han acordat una abundant indemnització que ha provocat el desistiment de Chayo i del marit de les seves pretensions judicials. Hi ha res que els diners no puguin comprar en aquesta família?