Infanta Sofia i princesa Elionor amb mascaretes

Elionor descobreix les notes de la seva germana Sofia i no pot mantenir el secret

Elionor ja compta els dies per tornar

La princesa Elionor esgota els últims dies de curs a l'UWC Atlantic College de Gal·les. En menys d'una setmana està previst que torni a Espanya per començar les vacances d'estiu. Acaben les classes i és moment per fer balanços i presentar les notes a casa.

En el cas de la seva germana Sofia, ja coneixen els resultats des de començaments de mes. Al col·legi Santa María de los Rosales també es troben a la recta final i ja han notificat les notes d'aquest trimestre. La jove estudia 3r d'ESO i des de fa temps ja tenen penjades a la plataforma digital del centre les puntuacions.

Com passa amb Elionor, els resultats escolars són de caràcter privat. Però tot fa indicar que totes dues hauran finalitzat el curs amb bones notes. Des de ben petites se'ls ha inculcat a totes dues la necessitat d'esforçar-se per aconseguir tot allò que es proposin.

Imatge de la princesa Elionor saludant.
Elionor es prepara per tornar   | GTRES

És una cosa que resulta innegociable a Zarzuela. Els pares són molt exigents amb elles i no els permeten cap mena de relaxació en aquest sentit.

La infanta finalitzarà les classes el proper 22 de juny. Fonts de palau asseguren a El Mundo que «s'ha de centrar en els estudis». Això no implica res de dolent, encara que pugui interpretar-se com una cosa negativa.

El proper curs començarà a 4t d'ESO i el nivell d'exigència s'anirà incrementant. No volen que es despisti amb res i desitgen que continuï a la línia d'aquests anys. La jove acudeix al mateix centre escolar on van estudiar tant la seva germana com el seu pare.

Elionor serà la primera a començar les vacances estivals. L'internat de Gal·les posarà el punt i final al curs el proper 17 de juny. S'havia considerat la possibilitat que prengués un avió aquell mateix dia amb destinació a Espanya.

Foto familiar de la família reial
Elionor, amb la seva família en una de les seves últimes vacances | GTRES

Tot i això, en tractar-se d'un centre amb alumnes de tots els punts del món, els permeten fer nit aquest divendres. D'aquesta manera tindran més facilitats per agafar els vols de tornada dissabte al matí. Tenen fixat com a horari màxim les 10:00 per sortir de les instal·lacions.

L'escola posa a la disposició dels estudiants una sèrie d'autobusos cap a l'aeroport de Londres. En principi, serà el dissabte 18 quan Elionor aterri a Madrid i pugui tornar a reunir-se amb els seus pares i Sofia.

Elionor portava sense venir per Espanya uns quants mesos. Des que fixés la seva residència a Gal·les els seus viatges al nostre país han estat comptats. Només per gaudir de les vacances escolars i per algun compromís de transcendència com els Premis que porten el nom a Astúries.

Elionor ja té la ment posada al descans

Elionor ja està preparada per gaudir de les vacances. Aquest any seran molt especials. Ha passat molt de temps allunyada dels seus i vol aprofitar el temps al màxim.

En principi, està previst que es prengui uns dies de descans, encara que és possible que participi a algun acte institucional. A Zarzuela volen que vagi assumint més responsabilitat a l'agenda de la Casa Reial i l'estiu és una època propícia per fer-ho.

▶️ Alertan a Letizia de los peligros de las visitas del emérito

Haurà d'esperar unes quantes setmanes abans de desplaçar-se a Palma amb la família. És un viatge tradicional, que no pot faltar a la seva agenda. A mitjans d'agost és quan els reis i les filles solen escapar-se uns dies a una destinació desconeguda.

L'Elionor ve d'un curs molt llarg i s'ha guanyat les vacances. Necessitarà molt de temps per posar al dia la seva germana de tot el que ha viscut a Gal·les.