Primer pla d'Antonio David Flores mig somrient

Antonio David Flores ja no pot amagar més als seus fills que ell ho sabia

Antonio David Flores sap tota la veritat

Antonio David Flores torna a estar entre l'espasa i la paret. I és que, l'exguàrdia civil ja no pot amagar més als seus fills que sap el que veritablement ha passat amb el testament de la seva àvia materna.

Només queden uns dies perquè el nou documental de Rociíto vegi la llum. En el nombre de Rocío promet esdevenir tota una revolució per a la família Jurado-Mohedano.

Primer pla d'Antonio David Flores
Els fills d'Antonio David Flores s'assabenten de tota la veritat. | CatalunyaDiari
 

Després de tants anys d'especulacions sobre la polèmica herència de 'la más grande' , per fi es coneixerà tota la veritat.

L'exdona de l'excol·laborador ha obert el bagul dels records i ha tret diversos documents compromesos amb què pensa desmuntar la família més mediàtica.

Ara, i a l'espera que s'estreni aquest projecte audiovisual, els fills d'Antonio David Flores s'han assabentat que «hi ha una part de la família que ho sap» tot.

Antonio David Flores ho sabia

Antonio David Flores i gran part de la família Jurado-Mohedano coneixien a la perfecció tot el que va passar amb el testament de 'la más grande' . O si més no, així ho ha afirmat la mateixa Rocío Carrasco.

Aquest dimarts, 14 de juny, la mare de Rocío i David Flores va trucar en directe a Sálvame per donar algunes pinzellades sobre la seva nova sèrie documental, En el nombre de Rocío.

Tot i que encara haurem d'esperar a l'especial Deluxe d'aquest divendres 17 per conèixer tots els detalls que amaga el nou projecte de l'exdona d'Antonio David Flores, la televisiva ha volgut compartir amb l'audiència de Sálvame una dada molt important.

Primer pla de Rocío Carrasco.
L'exdona d'Antonio David Flores va a totes. | Telecinco
 

Durant la seva intervenció telefònica, la televisiva ha tornat a parlar alt i clar sobre aquesta polèmica que va començar després de la mort de Rocío Jurado.

«El documental és una explicació de per què passa el que passa, el paper de cadascú i el posicionament», va assegurar. «A mi ja no em val el 'no ho sabia'. I tant que ho saben».

L'enemiga d'Antonio David Flores ha deixat molt clar que, entre els documents que té al seu poder i que mostrarà, hi ha «un testament diferent del testament oficial. Ara mateix s'està assabentant una part de la família que existeix això i una altra, que jo ho tinc».

Antonio David Flores sap que Rocío va a totes

Antonio David Flores és conscient que la seva exdona no pararà fins que se sàpiga tota la veritat sobre l'herència de la seva mare i la seva relació amb els membres de la seva família que més l'han qüestionat en els darrers anys.

Durant aquesta trucada telefònica, Rocío ha respost a totes i cadascuna de les qüestions que li han formulat els col·laboradors de Sálvame, però quan li han preguntat per qui serà el més assenyalat, ha estat molt contundent.

«No et puc contestar ara mateix a aquesta pregunta. El que sí que et puc dir és que veient tota la sèrie documental s'entén a la perfecció tot el que ha passat, passa i per què passa. És un documental molt aclaridor per a totes aquestes qüestions i queda tot demostrat».

Fotomuntatge de Rosa Benito i Rocío Carrasco
Rocío explota contra Rosa Benito. | CatalunyaDiari
 

A més, l'exparella d'Antonio David Flores no ha tingut cap problema a respondre públicament a Rosa Benito. I és que, durant tots aquests anys, la tertuliana ha demostrat la gran devoció que, avui dia, segueix tenint per la cantant.

Tot i que, a l'hora de parlar de Rociíto, la cosa és molt diferent. La guanyadora de Supervivientes 2011 sempre s'ha mostrat molt crítica amb la dona de Fidel Albiac, i això és una cosa que la seva neboda política no està disposada a aguantar ni un segon més.

«Rosa pot parlar en primera persona, però no pot parlar en plural. Respectant-la i estimant-la, jo em posiciono en contra de la persona que més estima la persona que jo respecto moltíssim. El que és respectar, no ho ha fet», ha assegurat, deixant Antonio David Flores de pedra.