Lydia Lozano i les Campos

Las Campos i Lydia Lozano, juntes en un emotiu funeral amb moltes absències

Lydia es va voler acomiadar d'un bon amic

Lydia Lozano va ser una de les cares conegudes que va voler donar l'últim adéu a Jesús Mariñas. Aquest dilluns va tenir lloc a Madrid el funeral pel periodista. Molts dels seus amics van voler donar suport al vidu Elio Valderrama en un dia tan dur.

Entre els presents també hi havia Rosa Benito, Lola Herrera o Belén Rodríguez. Però també hi va haver absències destacades. S'esperava la presència de molts més famosos, amb qui el comunicador havia tingut una bona relació durant aquests anys.

La que no podia faltar era la seva fidel amiga Lydia Lozano. Des que van coincidir a 'Tómbola' tenien una relació molt estreta. Només sortir de 'Sálvame' va anar directa a la missa.

Lydia Lozano
Lydia Lozano al funeral de Jesús Mariñas | Europa Press

Però hi va haver unes paraules de la col·laboradora que no van agradar gens al seu company Kiko Hernández, que va ser l'encarregat de revelar-les. En primer lloc, l'exconcursant de Gran Hermano destacava que Mariñas «ha estat el teu mestre i que no podies faltar en un dia així».

Però estava preparant el terreny per clavar-li un cop baix a la periodista. Va assegurar que «m'estranya que quan vas marxar de 'Sálvame' vas dir 'quina mandra em fa anar al funeral'». Ella, ràpidament, va intentar defensar-se davant aquest atac.

Ha explicat que ho havia dit «perquè feia molta calor i després d'anar a treballar fa mandra agafar un taxi». Però el col·laborador insistia amb les acusacions. «A un amic se l'acomiada sense mandra, amb mandra no hi vas», apuntava.

El gest de Kiko va molestar molt la col·laboradora, que va trencar a plorar en directe malgrat el consol de la resta de tertulians. Carmen Alcayde va ser la primera a donar-li suport.

Després d'uns segons de silenci, Lydia Lozano va deixar anar que «em sembla tan brut el que acabes de fer. A quin funeral et ve de gust anar?», li va preguntar.

Confirmava que havia dit aquestes paraules, però ho va fer en un to distès, de confiança amb el director. A més, «em feia mal la mà. Però diga'm una sola persona que estigui feliç d'anar a un funeral».

Acabava el seu discurs demanant al tertulià que la deixés «en pau». La periodista de Mediaset sempre ha estat molt unida a Mariñas, a qui admirava tant en l'àmbit professional com personal. Es tractava d'una amistat de molts anys i, per això, li va molestar molt que es posés en dubte el seu afecte.

Terelu Campos i Elio
Terelu també ha volgut ser un suport per a Elio en un dia tan dur | Europa Press

En posar en dubte els seus sentiments cap al comunicador mort va decidir marxar del plató. No estava disposada a suportar més acusacions per part del company. Però ell va perseguir la seva amiga perquè tornés de nou a l'estudi.

Lydia Lozano se'n farta dels comentaris

Lydia Lozano es va mostrar molt molesta amb el comentari de Kiko. Ell va intentar recular i disculpar-se, però ella no estava per la feina. «No vull abraçades, ja estic farta», va indicar.

Després d'uns minuts prenent l'aire va tornar a contracor rebent el calorós aplaudiment del públic. El seu company va assegurar que «no ho he fet amb maldat, com un riure, una cosa ximple i ha sortit malament». Va intentar justificar-se destacant que ell també s'equivoca.

▶️ Eugenia Osborne se rompe en pedazos

Al final tot quedaria gens. Tots dos es van fondre en una abraçada tendra, a més d'un petó als llavis.

Tot i la mandra, Lydia Lozano no va voler faltar al comiat de Mariñas. Al funeral, també hi va ser el pare Ángel, que va destacar que era una «persona que es feia estimar». Carmen Borrego ha apuntat que «era un grandíssim amic», mentre que Terelu ha recalcat que «era molt Jesús».