Primer pla de Raquel Morillas, exconcursant de Gran Hermano

Raquel Morillas, de 'Gran Hermano', ven bitllets de loteria per viure

Raquel Morillas ha desvelat com és la seva vida actual allunyada dels platós

Raquel Morillas va arribar a les nostres vides fa 20 anys. Així és, ja que va ser l'any 2002 quan va convertir-se en concursant de la tercera edició de Gran Hermano.

Del programa va sortir amb popularitat i fins i tot amb un amor, Noemí Ungría. No obstant això, el destí li tenia preparat una gran garrotada, un greu accident de trànsit, que va canviar la seva vida per sempre.

Avui dia viu allunyada de la televisió, està casada feliçment i treballa venent cupons de l'ONCE. I ha estat a Sábado Deluxe on ha parlat del seu nou present.

Raquel Morillas revela la seva nova vida

L'exconcursant de GH 3 s'ha assegut novament al plató del Deluxe per donar a conèixer quina és la seva vida actual. Una vida que ha estat marcada per l'esmentat accident que va patir fa dues dècades amb la seva parella, Noemí. Fruit d'aquell va patir seqüeles físiques i psíquiques greus, que encara pateix: «No puc veure fotos meves d'abans perquè em fan mal».

«Hi ha temes que em segueixen fent mal, vaig parlar amb un psicòleg i em va fer adonar que l'accident ja formarà part de la meva vida sempre. I també em va mostrar que és una cosa que em seguirà fent mal i que no passa res», confessava.

Tot i això, Raquel ha deixat de manifest que està molt feliç amb la seva vida actual. Ha explicat que «treballo a l'ONCE i venc cupons. És el millor que em podia haver passat a la vida perquè estic encantada, m'ho passo pipa amb la gent».

«Em fa por dir que estic feliç, perquè no s'emporta gaire». I en aquest punt ha reconegut que gran part d'aquesta felicitat la deu a la seva dona, Noah Soriano. Ha exposat que «la vaig portar a l'ajuntament, li vaig donar una sorpresa i ens vam casar».

«Tinc una bona feina, una dona que és el millor del món mundial i tinc salut, en dos anys i mig no he agafat la Covid», admetia.

Imatge de Raquel Morillas i la seva parella Noah Soriano
Raquel Morillas està feliç al costat de la seva dona, Noah Soriano | FACEBOOK RAQUEL MORILLAS

Així mateix, ha reconegut que no troba a faltar treballar a la televisió perquè «tinc una vida molt tranquil·la. Guanyo els meus calerons per poder pagar les meves coses i viure tranquil·la, per això no necessito aquest món».

En aquest punt s'ha volgut saber si ha aconseguit superar la seva addicció al joc. I sobre això ha exposat que ja fa sis anys que no juga i que està molt contenta per haver-ho aconseguit.

Imatge de Raquel Morillas somrient dins d'un cotxe
Raquel Morillas està encantada de la seva vida actual | Catalunya Diari

Raquel Morillas parla de Noemí Ungría

La madrilenya ha vist que al Deluxe també se li ha preguntat per la seva anterior relació amb Noemí, que va acabar realment malament, ja que van arribar a veure's davant del jutge. En concret, Belén Ro va voler saber si ja ha perdonat la seva ex per tot el que va passar i va ser contundent: «No. Hi ha coses que no es poden perdonar».

Ha explicat que la catalana li va arribar a demanar una ordre d'allunyament, que li van denegar, i després va sol·licitar sis mesos de presó. Per aquest motiu, Morillas ha exposat: «De debò cal arribar-hi? Hi ha persones que passen per la teva vida i que penses que no les vols i que com més lluny millor».

«Si em dius que és d'aquelles persones que faran un viatge a la Lluna et dic que s'hi quedi vivint. No en sé res, però és que tot això va passar ja fa molt. Encara que la gent segueixi pensant que l'única dona que ha estat a la meva vida és Noemí, afortunadament n'he tingut moltes més», finalitzava.

▶️ Las noches locas de Gerard Piqué: gasta 2.000 euros por noche