Primer pla de Patricia Pardo somrient

Patricia Pardo clava un bon revés a Almudena Cid i ho capgira tot

La presentadora ha pronunciat tres paraules que ho diuen tot

Últimament, a Patricia Pardo la vida li somriu.

La presentadora substituta d'Ana Rosa Quintana està recollint tot el que ha sembrat durant aquests mesos tan durs a la televisió. Des que ella, Ana Terradillos i Joaquín Prat es van haver de posar al capdavant del programa dels matins de Telecinco, les coses no han sigut fàcils. I és que el novembre passat, 'La cap' va anunciar que tenia càncer de mama i que agafava la baixa per un temps indeterminat.

Ja fa gairebé vuit mesos d'això, i Patrícia i els seus companys han portat el programa amb mestratge. Ara, a més, veuen com se'ls reconeix públicament la trajectòria professional que han fet. I és que han rebut premis i mencions molt importants

Fa uns dies, Patricia va recollir l'Antena de Plata, visiblement emocionada, i aquesta setmana ha sigut guardonada amb el premi Alcazaba 2022 a la millor presentadora de televisió. Amb aquest somriure etern que la caracteritza, la gallega va atendre la premsa i va respondre a totes les preguntes que li van fer..

Patricia Pardo parla de la relació amb Christian Gálvez

La periodista s'ha mostrat una mica contrariada a Àvila, abans de recollir el premi que la reconeix com una excel·lent conductora de programes. «El rebo amb cert pudor, amb certa vergonya pel moment que estem passant. Per mi, la millor presentadora, sens dubte, és la meva cap, és Ana Rosa Quintana. Però recullo el premi amb molt d'orgull i molt emocionada».

«La dedicatòria del premi també és per a les cinc dones que han estat un pilar a la meva vida», ha afegit. «I també a altres persones que m'han portat fins aquí».

La presentadora ha evitat pronunciar-se sobre el seu nòvio, Christian Gálvez. Únicament ha deixat anar tres paraules que ho diuen tot: «Soc molt feliç». Davant les insistents preguntes de la premsa, Patricia s'ha vist en un autèntic compromís.

No vol parlar de la seva vida privada, però és conscient de l'interès que genera, i més sabent que el programa que presenta viu d'aquesta mena de declaracions. Ha sabut sortir del pas amb mestratge i bon humor i, el que és més important: ha confirmat està molt enamorada de l'ex d'Almudena Cid.

Almudena Cid supera la ruptura

Patricia Pardo ha llançat aquest missatge amorós, que segurament ja ha arribat a Almudena Cid. L'exparella del nòvio de Patricia està en procés de superar la ruptura tan traumàtica que van protagonitzar fa uns mesos.

Fotomuntatge de Patricia Pardo i Almudena Cid
Patricia Pardo envia un missatge de tres paraules a Almudena Cid | Catalunya Diari

De fet, la gimnasta fins i tot ha confessat que vol ser mare en un futur i que ja es planteja la vida sense el retrovisor posat al matrimoni fallit amb Christian. Fa uns mesos, les dedicatòries d'amor que Gálvez feia a Pardo se li clavaven al cor com punyals, però ara les ferides ja estan cicatritzant.

Patricia també ho prefereix així. Vol que la relació amb Christian estigui plena de bones vibracions i que el passat no hi interfereixi. La presentadora de Telecinco ja té ganes que arribi l'estiu, i té previst compaginar unes setmanes de vacances amb la feina al capdavant de l'espai matutí de la cadena.

Patricia Pardo i Christian Gálvez compartiran graella televisiva

La gallega ha vist també com el seu nòvio reprèn l'activitat professional a Telecinco amb un nou espai televisiu que el tornarà a situar davant dels espectadors.

'Esta noche gano yo', un concurs que presentarà amb Carolina Cerezuela i que arriba per a intentar oferir a l'audiència una alternativa al famoseig i a les xafarderies.

Christian pren com a referència 'El desafíoi es posa al capdavant d'un espai de proves físiques que prometen diversió i espectacularitat a parts iguals. És més que probable que al programa que ella condueix també es parli d'aquesta aposta de la cadena.