empresari Luis Masaveu

Luis Masaveu, el tiet milionari d'Andrea Janeiro que ha desaparegut

Luis és l'home més buscat del moment

Luis Masaveu forma part d'una de les famílies més poderoses del país i molts periodistes tenen por de donar certes notícies. El diari ABC xifra el seu patrimoni en 2.000 milions d'euros, una desorbitada xifra que acabarà a la butxaca de Carmen Janeiro, tia d'Andreíta. Aclarim que la germana de Jesulín gaudeix d'uns comptes sanejats i que no necessita els diners de ningú.

Luis Masaveu forma part de la família Janeiro, però no vol participar en res que tingui a veure amb el món del cor. Per això ha desaparegut fins que passi la tempesta de María José Campanario, ja que tothom vol saber més sobre el nou nadó. L'empresari no té informació i tampoc no la compartiria perquè prefereix romandre en l'anonimat.

Andrea Janeiro mira a cámara
Luis Masaveu té relació amb Andrea Janeiro   | GTRES

Luis, segons ha sortit publicat, té bona relació amb la seva neboda Andrea Janeiro, de fet han passat moltes temporades junts. La filla de Belén Esteban adora Carmen, motiu pel qual té tant contacte amb Masaveu. La parella està a punt de passar per l'altar, encara que serà una cosa íntima i allunyada del soroll mediàtic que tan poc agrada a l'asturià.

Luis està sotmès a molta pressió, especialment des que va sortir a la llum el seu suposat casament amb Carmen. L'esdeveniment no té data, de fet encara no ho han confirmat, però diversos periodistes asseguren que se celebrarà més aviat que tard. Els enamorats van travessar una petita crisi, encara que van aconseguir superar-la amb èxit i ja no tenen cap problema.

Masaveu ha optat per retirar-se fins que María José Campanario presenti el nou membre del clan Janeiro i no hi hagi tanta expectació. Compta amb el suport de la seva neboda Andreíta, qui tampoc vol ser un personatge popular. La noia s'ha guanyat el respecte de tots els mitjans perquè sempre ha estat molt coherent, mai no ha comès cap error.

Luis Masaveu ha arribat a un pacte important

Luis, seguint la teoria que manegen molts experts, va tenir problemes amb la seva xicota perquè aquesta segueix sent una cara popular. La família Masaveu no accepta determinats atreviments i Carmen estava generant situacions incòmodes. Des que va aparèixer al clan tothom parla del patrimoni i de la fortuna que tenen els empresaris.

Carmen Janeiro i Luis Masaveu
Luis Masaveu es casarà amb la germana de Jesulín de Ubrique | GTRES

Andrea Janeiro sempre ha comptat amb el suport de la seva tia Mamen, com li diu afectuosament. És l'única germana de Jesulín d'Ubrique que mai no ha desatès la jove. Belén Esteban va confirmar aquesta relació a 'Sálvame' i li va enviar un missatge d'agraïment a la seva antiga cunyada.

L'empresari convidarà Andreíta al casament i també a algun altre membre del clan Janeiro, però exigirà que tots siguin discrets. No vol que la premsa es faci ressò de l'enllaç, entre altres coses perquè la família no vol ser famosa. Caldrà esperar un temps per veure qui són els afortunats, ja que serà l'esdeveniment de l'any.

Luis Masaveu sap què ha passat amb el nadó

Luis prefereix distanciar-se del clan Janeiro, però el cert és que cada cop és més a prop de María José Campanario. L'odontòloga ha renunciat a la fama pel bé del seu nou fill, un nen que suposadament es diu Hugo. El milionari sap tot el que ha passat amb ell, però guardarà silenci per no tenir cap problema amb la seva cunyada María José.

Andrea Janeiro ja coneix el seu nou germà, encara que ella també serà discreta perquè sap què pretén fer Jesulín. Hugo serà anònim, no posarà a cap revista i cap periodista en podrà parlar sense permís previ. El clan té clar quines normes han de seguir per no generar una bretxa que cridi l'atenció de les persones equivocades.