Cayetano Rivera

Cayetano Rivera i les discussions que han acabat amb la seva relació més especial

Cayetano ha tingut molts problemes amb el seu germà Francisco

Cayetano Rivera té bona reputació al món de la premsa perquè mai ha format part de cap escàndol i és extremadament educat amb els periodistes. Però hi ha una persona a prop seu que no és tan discret i, recentment, ha concedit una entrevista conflictiva. Estem parlant de Kiko, el fill d'Isabel Pantoja, que ha venut unes declaracions explosives a la revista Lecturas.

Cayetano Rivera prefereix no parlar de certs temes, però Kiko ha desvelat el secret més ben guardat i ara ha de resoldre molts conflictes. El DJ assegura que Cayetano ha tingut força baralles amb Francisco i que aquesta relació no és tan idíl·lica com sembla. La seva intenció era atacar Fran, però sense adonar-se'n ha posat damunt la taula un debat molt perillós.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Cayetano Rivera sap que els germans estan en guerra | Europa Press

Cayetano ha fugit de la polèmica i tot fa pensar que en cap moment entrarà en el joc del fill d'Isabel Pantoja. Ell té la seva professió i mai ha tingut la necessitat d'airejar els seus draps bruts a la portada de cap revista. La premsa el respecta força, però és normal que ara li preguntin per les seves suposades discussions amb Francisco.

«El meu germà Fran no m'importa ni gens ni mica i no iniciaré una guerra amb ell, però que sàpiga que ho faig per Caye. M'ho ha demanat i seguiré el seu consell», comença dient el marit d'Irene Rosales a Lecturas. «Hi ha hagut mogudes entre ells, ho sé perquè vaig quedar molt sovint amb Caye i de Fran no parlem», assegura en un to contundent.

Cayetano mai no havia parlat d'aquest tema, de fet, tothom pensava que els fills de Carmen Ordóñez estaven molt units. Hi ha qui pensa que Kiko no ha estat sincer, que simplement ha donat aquestes declaracions per fer mal a Francisco. A més, hi ha la possibilitat que els toreros parlin amb ell, ja que a ningú li interessa parlar de certs temes.

Cayetano Rivera ha parlat amb Eva González

Cayetano ha tingut sort, ja que ha trobat una dona que és igual que ell i que tampoc se sent atreta per la premsa rosa. La parella ha rebut ofertes milionàries per vendre determinades intimitats, però es volen centrar en altres assumptes. Saben que si obren certes portes mai més tornaran a estar tancades i creuen que no val la pena.

Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González
Cayetano Rivera s'està recolzant a Eva González | GTRES

El torero ha parlat amb la seva dona i han arribat a un acord: no donaran pàbul a cap conflicte que vagi contra els seus interessos. Eva González sap millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, per això tampoc vol tenir mala relació amb els reporters. Respon amable les preguntes de tot, però no entra en cap conflicte per evitar tensions innecessàries.

Rivera sap que a partir d'ara s'haurà d'enfrontar a preguntes incòmodes i que la seva relació cordial amb la premsa està en perill. S'ha acabat això de respondre amb un somriure, ara tothom vol saber com són les baralles amb Fran Rivera. Tot i això, alguns experts insinuen que Kiko podria haver exagerat perquè la seva entrevista fos més atractiva.

Cayetano Rivera té un problema molt seriós

Cayetano prefereix estar lluny del soroll mediàtic, però s'ha vist esquitxat per un conflicte que generarà molta polèmica. Kiko assegura que la relació idíl·lica que manté amb en Francisco s'ha acabat, ja que han tingut moltes diferències. I encara que el marit d'Eva González no entrarà al joc, és possible que el seu entorn sí que ofereixi certes explicacions.

Rivera és fill de Carmen Ordóñez, una de les grans dames del món del cor, així que ha tingut una mestra excepcional. Gaudeix de bona formació, així que podria aclarir què està passant, però prefereix centrar-se en la seva trajectòria professional. És un dels toreros més famosos dels darrers anys i els especialistes el tenen a un pedestal.