Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient

Rociíto s'enfonsa en demostrar-se que el testament de Rocío Jurado és fals

L'herència de Rocío Jurado enfronta la família

L'herència de Rocío Jurado continua generant molt d'enrenou. Fa uns dies es van complir 16 anys de la seva mort i sembla que hi ha gent disposada a treure partit del llegat de l'artista. Rociíto ha amenaçat de treure a la llum un suposat document que hauria deixat la seva mare i que mai no va veure la llum.

Així ho va confirmar durant un avançament de la segona temporada de la seva docusèrie. S'estrenarà divendres que ve a la plataforma de pagament de Mediaset, Mitele Plus, encara que la producció es podrà seguir també a Telecinco.

La filla de Rocío Jurado té previst aportar una sèrie de papers, alguns escrits per la de Chipiona, per demostrar la seva versió. Són les proves necessàries que expliquen els motius pels quals va trencar les relacions amb la família Mohedano, a qui qualifica «d'avariciosos».

Però el que crida més l'atenció és l'intent de Rociíto d'aportar un testament totalment diferent de l'oficial. Això implica que l'artista hauria modificat la seva herència a l'últim moment. Pel que sembla, en aquest document els seus germans i altres membres de la família no en sortien tan beneficiats, així ho recull La Razón.

No obstant això, qui havia estat col·laborador de Sálvame, Jesús Manuel Ruiz, desmunta la teoria de la dona de Fidel Albiac. A més de periodista, també és advocat, i explica que a la legislació espanyola únicament hi ha un testament, que és l'últim.

Primer pla de Rocío Jurado en una imatge d'arxiu.
Rocío Jurado hauria fet diversos testaments. | GTRES
 

Responsabilitza la filla de Rocío Jurado d'haver-se «inventat un de nou». Insisteix que judicialment només tenen valor les últimes voluntats que es recullen abans de la mort. I no les que es produeixen al llarg de la vida.

«No n'hi ha dos. Un ciutadà espanyol només en té un, l'últim. No n'hi ha més», explica el periodista.

Subratlla que «la resta no existeix perquè no té cap validesa». D'aquesta manera vol desemmascarar l'ex d'Antonio David.

Aquest canvi de plans per part de Rocío Jurado respecte a la seva herència pot explicar moltes coses. Més enllà que tingui o no utilitat judicial, serviria per conèixer més en profunditat tot el que va passar al clan Mohedano.

Es va produir una cosa que va obligar l'artista a canviar les últimes voluntats. La seva filla insisteix una vegada i una altra que la publicació d'aquests documents faran malbé la imatge dels seus oncles Amador i Gloria. Però també afectaran els seus germans i Ortega Cano, amb qui manté un enfrontament des de fa anys.

Rocío Carrasco sent entrevistada per un reporter d'Europa Press
Rociíto traurà a la llum nous detalls de l'herència de Rocío Jurado. | Europa Press
 

«És un testament diferent de l'oficial. Ara mateix s'està assabentant una part de la família que això existeix, i una altra, que jo ho tinc», amenaçava Rociíto.

El nom de Rocío Jurado, tacat

La filla de Rocío Jurado assegura que vol netejar d'alguna manera la imatge deteriorada de la seva mare. Protagonitza aquest documental sense ànim de venjança contra la seva família mediàtica, tot i que té clar que han dit «moltes barbaritats i mentides».

«Han llençat i han trepitjat el nom de la meva mare, l'han insultat, l'han devaluat i li han faltat el respecte», explica. Creu que també l'han atacada i després de tants anys «continuen fent servir» l'artista.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado

Rociíto torna a la primera línia mediàtica amb molta força. Vol mostrar a l'opinió pública qui són els dolents en aquesta història. Ella continua entestada a carregar contra la família de la seva mare, que sempre ha optat per mantenir un perfil baix.

L'ombra de Rocío Jurado és molt allargada. Tot i que fa 16 anys que és morta, segueix protagonitzant molts titulars. La batalla entre els seus éssers estimats no sembla que tingui fi.