Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

Terelu Campos s'assabenta a l'enterrament que l'embaràs haurà d'esperar

Terelu ha anat a la missa en record de Jesús Mariñas

Terelu Campos ha anat aquest dilluns a la missa funeral que s'ha celebrat en memòria de Jesús Mariñas. El mític periodista del cor ens va deixar el 12 de maig passat i va provocar diverses reaccions entre els que l'estimaven.

Terelu va ser una de les desenes de famosos que van anar a donar suport a Elio Valderrama, el marit de Jesús. La filla de Maria Teresa Campos havia coincidit moltes vegades amb el periodista, ja que va ser un dels col·laboradors més longeus de Día a día.

En arribar a la parròquia santuari Nuestra Señora del Perpetuo Socorro de los Misioneros Redentorista a Madrid, Terelu es va fondre en una càlida abraçada amb Elio. No va ser l'única a assistir a la missa. Altres rostres coneguts, com Pedro Trapote, Lydia Lozano, Carmen Borrego o Lola Herrera, també van estar al costat d'Elio.

Terelu Campos s'assabenta dels problemes de l'embaràs

Terelu Campos, que té una agenda de contactes envejable, també va coincidir amb una de les artistes espanyoles més completes, Diana Navarro.

La malaguenya, que ha destacat per les seves capacitats vocals i interpretatives, va atendre amablement la premsa, amb qui no parla habitualment. Navarro va coincidir amb Terelu en afirmar que Mariñas sempre havia estat «molt afectuós i respectuós» amb ella «i li agradava molt la meva música». Navarro va actuar durant la cerimònia, en un dels moments més emotius de la missa.

Imatge de Diana Navarro.
Terelu Campos i la resta d'assistents a la missa per Mariñas s'han emocionat amb la veu de Diana Navarro. | GTRES
 

Van ser diversos els que no van poder reprimir les llàgrimes d'emoció davant de la gran veu que té Diana.

Un altre punt en comú entre Diana i Terelu és que sovint les revistes publiquen informacions que no són certes. Així doncs, fa unes quantes setmanes es publicava que Diana Navarro estava embarassada. Suposadament, ja lluïa una incipient panxeta que confirmava que estava en estat.

La cantant ho ha desmentit, prenent-s'ho amb humor. «Què faré? En el meu cas no hi ha cap mena de trauma, però no, embarassada no estic». Diana assegura que «vam riure molt perquè sortíem molt lletjos i dèiem que ens podien haver fet unes fotos on sortíssim una mica més guapos».

Diana, fent gala del seu saber estar confessava que «si estigués embarassada ho diria, no ve, fem els deures, però no ve així que allò que Déu vulgui».

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos i els rumors d'embaràs que persegueixen la seva família. | Mediaset
 

L'ensurt de Terelu amb els embarassos a la família

En aquest cas, Terelu Campos només pot desitjar que Diana es quedi aviat embarassada i que pugui complir els seus desitjos. No és la primera vegada que Terelu veu l'ombra d'un embaràs a casa seva.

Els rumors que situen la seva filla Alejandra a prop de la maternitat no cessen, encara que la filla de Terelu prefereix prendre's el seu temps. És jove, està gaudint del seu nou pis al costat de la seva parella Carlos i de moment no pensa a fer àvia a Terelu.

Tot i això, sí que hi va haver un episodi que la germana de Carmen Borrego recorda i encara li tremolen les cames. La seva filla i la seva germana es van aliar per fer-li creure que Alejandra s'havia quedat embarassada per error. Terelu al·lucinava amb la notícia i encara que la seva cara d'angoixa ho deia tot, acabava acceptant la situació i començava a plantejar-se ja com gestionar-ho a l'àmbit familiar.

Alejandra i Carmen van demostrar unes grans qualitats interpretatives de manera que la broma va quedar totalment creïble. Quan li van explicar a Terelu la veritat, es va posar a plorar dels nervis i la tensió que havia passat.

Terelu encara no vol ser àvia i tot i que ha dit més d'una vegada que li encantarà exercir com a tal quan arribi el moment, no té pressa.