Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera es prepara per a la notícia que canviarà la seva vida

Carlota Corredera, en xoc després de l'inesperat gir dels esdeveniments

Carlota Corredera ha viscut un any molt convuls pel que fa a la seva estabilitat personal, i sobretot professional. Des que Telecinco la va apartar del seu lloc de presentadora de Sálvame la vida ha canviat de manera radical.

La dona de Carlos de la Maza no s'esperava el que va viure a les seves carns. I és que després de sis anys presentant Sálvame i 13 en total al programa, ja que va començar com a directora del Deluxe, tot s'acabés de la pitjor forma.

Els caps de la productora es dirigien a Carlota Corredera per comunicar-li que, davant les fluixes audiències de Telecinco, s'havien de prendre decisions. Així, el canvi en diversos llocs de l'espai vespertí de Mediaset era molt necessari i el van executar.

Carlota Corredera i Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Carlota Corredera va deixar de treballar a 'Sálvame' després de les dades d'audiència, més fluixes durant l'últim any. | Mediaset
 

La veritat és que la periodista fa mig any que està desapareguda de la graella de Telecinco després de la seva precipitada sortida de Sálvame.

Carlota Corredera fa tres mesos que està desapareguda

Una marxa que al seu dia també van viure David Valldeperas i Alberto Díaz. Tot i que en el cas del primer, va tenir una rectificació per part de la cadena de Fuencarral.

I és que encara que tot apuntava que Valldeperas seria recol·locat com a col·laborador del programa, fa un mes l'hem vist reprendre les tasques de director de forma sorprenent.

Imatge de Carlota Corredera banyant-se dins d'una piscina
Carlota Corredera s'ha dedicat a desconnectar després d'un inici d'any complicat. | Instagram
 

Mentrestant, aquesta ha dedicat aquests mesos d'espera per, teòricament, preparar el nou projecte televisiu a la cadena principal de Mediaset. També ha viatjat per diversos llocs d'Espanya i, fins i tot, s'atrevia a fer un safari quan va viatjar a Kenya amb algunes amigues.

L'única cosa que volia fer Carlota Corredera era desconnectar i pensar que el futur que li ofereix la vida li portarà nous reptes i il·lusions. Tot després del cop dur que va suposar dir adeu al programa que la va fer saltar a la fama d'una manera definitiva.

El gir a la vida de la gallega que ho pot canviar tot

Mirant enrere, la crisi del programa de Telecinco va començar després de l'emissió de la docusèrie més mediàtica del nostre país entre març i juny de 2021.

Fotomuntatge de Carlota Corredera i David Valldeperas
Carlota Corredera podria seguir els passos de David Valldeperas. | CatalunyaDiari

 

Justament, Corredera va ser una de les principals defensores de Rocío Carrasco, un fet que la va posar a l'ull de l'huracà i va ser criticada durament pels seguidors d'Antonio David Flores.

Aquesta defensa a ultrança de la filla de 'la más grande' li va jugar una mala passada. I quan La Fábrica de la Tele va prendre la decisió d'implantar canvis al programa de Telecinco, el lloc de la gallega va ser un dels primers a caure.

Carlota Corredera podria tornar a 'Sálvame' abans del que penses

Els rumors apunten que el temps de la periodista al programa presentat per Jorge Javier encara no s'ha acabat. Molts creuen que la seva tornada es pot fer realitat, com va ser el cas de Valldeperas.

El cas és que els rumors han anat a més després que la gallega publiqués una imatge a les seves xarxes socials amb Terelu Campos i María Patiño. Encara que alguns creuen que només és una rutinària reunió de grans amigues, la sorpresa podria arribar als passadissos de Telecinco en forma de tornada inesperada.

La trobada es produïa fa escasses setmanes i a la imatge es mostra la unió existent entre tres peces clau de la cadena de Mediaset. Si bé una d'elles, la de Corredera, continua en stand by a l'espera d'allò que decideixin els caps sobre el seu futur més proper.