Imatge d'Andrea Janeiro enxampada passejant pel carrer

Andrea Janeiro demana al seu pare que prengui una decisió definitiva amb el bebè

Andrea Janeiro no pot esperar més després del qual va passar fa uns dies

Andrea Janeiro no pensa en res més que conèixer, d'una vegada per totes, el seu germanet nounat Hugo. Sens dubte, aquesta ha estat la notícia de l'any respecte a la premsa del cor. I és que el naixement del tercer fill de María José Campanario i Jesulín de Ubrique era el més esperat del 2022.

La premsa del cor ja sabia des del passat mes de desembre que el nou fill d'aquesta família mediàtica arribaria al món abans de començar l'estiu. I així s'han complert els terminis previstos perquè Campanario donés a llum el petit Hugo. Un part que, tot i avançar-se uns dies i dur-se a terme mitjançant una cesària, no ha tingut gaires problemes en la seva execució.

Amb tot, des de divendres passat el matrimoni es troba a casa seva d'Arcos de la Frontera descansant tant com poden. Han arribat a casa després d'uns dies de repòs hospitalari i de visites familiars al centre sanitari de Jerez on va néixer el seu nadó.

Andrea Janeiro està desitjosa de conèixer el seu germanet Hugo

Segons desvelaven alguns col·laboradors d'El programa de Ana Rosa fa uns dies, la jove «està com boja» després del naixement del seu germanet. La realitat és que l'Andreíta compte les hores perquè el matrimoni format pel seu pare i l'odontòloga li deixin veure el seu fill per al seu gaudiment.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro, Jesulín i María José Campanario
Andrea Janeiro ja no pot esperar més temps | Catalunya Diari

El cas és que, per ara, no hem vist cap imatge de l'Hugo encara que ja hagi passat una setmana des que vingués al món. Un hermetisme una mica sospitós que fa pensar que Jesulín i María José hagin arribat un acord per vendre l'exclusiva a una potent revista del cor. Un negoci nu i cru que els hi farà embutxacar uns quants milers d'euros per aquest reportatge fotogràfic amb el seu fill nounat.

Andrea Janeiro vol que el seu pare prengui finalment una decisió

Ara com ara, amb prou feines es tenen imatges dels pares del nadó, però tot ha canviat aquest dimarts quan Jesulín de Ubrique ha aparegut públicament després del naixement d'Hugo.

Els reporters de la premsa portaven diverses jornades fent guàrdia a la porta de la seva residència d'Arcos de la Frontera. I per fi han pogut prendre una instantània, encara que sigui fugaçment, del torero nascut a Ubrique.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Jesulín i Campanario han tingut el seu tercer fill | GTRES

Al llarg dels quatre dies que Campanario i el nadó van passar a l'hospital, han cuidat la seva privadesa fins a l'extrem. El destre amb prou feines se'n va anar del costat de la seva dona i el seu fill i sempre en va estar pendent. És més, fins i tot va deixar sense respondre alguns dels missatges de felicitació rebuts.

Jesulín 'passa' de la premsa en la seva reaparició després de néixer el seu fill

La veritat és que amb la seva dona i el seu nadó ja a casa, Jesús torna de manera progressiva als seus compromisos rutinaris. Així les coses, ahir mateix van poder gravar-ho arribant a la urbanització 'Arcos Garden', on viu des de fa un temps amb tota la seva família.

El pare d'Andrea Janeiro va aparèixer lluint un gran somriure i una cara d'alegria que parla per si sola. Fins i tot se li va veure ser bromista amb l'encarregat de la seguretat de la seva residència. Però no va voler aturar-se uns segons amb els reporters d'agències que s'hi apropaven.

Li van preguntar com es trobaven la seva dona i el petit Hugo. Així mateix, li van qüestionar per com es porta el més jove de la llar, però no hi va haver sort i Jesús passava de llarg, desitjós d'estar amb tots dos a casa.