Primer pla de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confessa que el retrobament ja ha succeït i dona detalls

Rocío Carrasco està molt emocionada

Rocío Carrasco no està sola. I és que, malgrat que hi hagi diverses persones que estiguin intentant tirar per terra el seu testimoniatge en relació amb tot el que ha viscut durant aquests últims anys, la filla de Rocío Jurado acaba de fer oficial el retrobament més esperat.

A l'espera que arribi el dia de l'estrena, la dona de Fidel Albiac ja ha donat les primeres declaracions en relació amb la docusèrie 'En el nombre de Rocío'.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Telecinco emetrà la segona docusèrie de Rocío Carrasco | Mediaset

«Sóc aquí per aclarir tot el que s'ha dit en el nom de Rocío Jurado que no és veritat, i també en nom meu», ha assegurat la presentadora. «Han trepitjat el nom de la meva mare arremetent contra la persona que ella més estimava al món».

Segons Rocío Carrasco, «l'han insultada i han utilitzat el nom de Rocío Jurado en va», encara que el més greu per a ella és que «se segueix mentint en el seu nom».

I, encara que haurem d'esperar a aquest dijous, 16 de juny, o a l'especial 'Deluxe' d'aquest divendres 17, per conèixer tots els detalls que amaga aquesta nova producció audiovisual de Rocío Carrasco, acaba de sortir a la llum una sorprenent notícia.

L'entorn de Rocío Carrasco revela tots els detalls

Malgrat tots els rumors que s'han generat al voltant de l'actual relació entre Rocío Carrasco i el clan Campos, un dels membres d'aquesta família mediàtica acaba de demostrar que la seva amistat amb la dona de Fidel Albiac segueix intacta.

Després de la missa en homenatge al mort Jesús Mariñas, les càmeres de Europa Press han tingut l'oportunitat de parlar amb Terelu Campos.

La presentadora de televisió ha acudit a aquest acte acompanyada per la seva germana Carmen Borrego i el seu cunyat José Carlos Bernal, però el que menys esperava era trobar-s'hi amb l'exmarit de Rocío Carrasco.

Primer pla de Terelu Campos.
Terelu Campos explica detalls sobre la docusèrie  | Mediaset

I, encara que no va ser plat de bon gust per a ella, la televisiva li ha assegurat a aquesta coneguda agència de notícies que «cadascú pot venir on consideri».

Com es podia esperar, el tema pel qual més ha estat preguntada l'amiga de Rociíto ha estat la nova sèrie documental que està a punt de veure la llum.

Terelu no ha tingut cap problema a mostrar les ganes que té de que, per fi, es conegui tota la veritat sobre l'herència de Rocío Jurado i els problemes que ha arrossegat durant tot aquest temps Rocío Carrasco amb alguns dels seus familiars més propers.

La col·laboradora està desitjant que arribi aquest divendres perquè «es posin moltes coses al seu lloc». «Rocío explicarà la seva veritat que és, per a mi, el més proper a la veritat absoluta».

A més, la gran amiga de Roció Carrasco ha anunciat una cosa que fins ara no havia sortit a la llum. I és que, segons ha explicat la periodista, María Teresa Campos col·laborarà a aquesta docusèrie.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
María Teresa Campos col·laborarà amb Rocío Carrasco   | Europa Press

«Sé que Rocío tenia moltes ganes que ella ho fes i estic feliç perquè per a ella tot el que sigui parlar de la seva nena Rocío és bo», ha deixat molt clar.

També ha volgut assenyalar que el testimoni de la seva mare és «paraula d'una persona amb molt de pes, amb molts anys viscuts, que s'ha guanyat el respecte, que és el més important a la nostra professió».

Una altra de les grans cartes amb què compta Rocío Carrasco és amb el testimoni de la marmessora de Rocío Jurado. Durant l'última emissió de 'Viva la vida', Pilar Vidal va assegurar que la mà dreta de la cantant ha decidit col·laborar també en aquest projecte per explicar els motius del canvi de testament.