Primer pla princesa Elionor

La princesa Elionor rep un inesperat cop sobre la seva parella

Elionor ha escoltat les contundents paraules d'una famosa sobre la seva història d'amor

La princesa Elionor  es troba estudiant a Gal·les i sembla que allí ha pogut trobar el seu primer amor. Per això està gaudint al màxim d'aquesta relació sobre la qual ara ha parlat una famosa experta en la Casa Reial. En concret, ens estem referint a Pilar Eyre, que ha deixat molt clar que aquesta serà una relació passatgera.

La periodista s'ha mostrat molt contundent en aquest sentit. I també ha aprofitat per recalcar que l'hereva ha de passar-ho bé a la seva joventut, però que ha d'assumir les responsabilitats que li corresponen.

Elionor coneix les contundents paraules sobre el seu xicot

La filla de Felip VI sembla que està feliç amb el noi de qui s'ha enamorat. Un noi del qual s'ha comentat que és alt, prim, maco i que en té la mateixa edat. Encara més, s'ha indicat que comparteixen estudis i campus.

Aquesta és la primera relació que coneixem de la germana de la infanta Sofia. I sobre aquesta se li ha preguntat a Pilar Eyre, que ha escrit diversos llibres sobre la família de la jove. En efecte, tal com recull Lecturas, ha exposat que aquest romanç no serà definitiu.

Les paraules exactes han estat aquestes: «Qui no s'ha enamorat amb 15 o 16 anys? Jo em vaig enamorar per primer cop amb 7 anys. El més estrany seria que no estigués enamorada. Està en una escola mixta i es troba en relativa llibertat, per la qual cosa em sembla normalíssim».

«Això sí, que aquest noi que li agrada sigui el rei d'Espanya... Espero que n'hi hagi molts entre aquest i el definitiu, vaja. Però bé, que potser després el definitiu tampoc ho és perquè ara ja no hi ha definitiu».

Imatge de la princesa Elionor saludant.
Per Pilar Eyre, la relació actual d'Elionor no anirà a més. | GTRES
 

A tot això ha afegit: «La princesa s'ho ha de passar bé, gaudir i que faci el que ha de fer, però sense perdre l'horitzó. Té unes responsabilitats que la resta de nenes no tenen. Evidentment que té privilegis, però també té responsabilitats».

«Crec que la reina Letícia l'ha educada molt bé i és conscient de tot això».

Així mateix, Eyre ha exposat que, al seu punt de vista, la jove s'hauria de fer càrrec de determinats actes que ara realitza la seva àvia paterna. D'aquesta manera, ha afirmat: «Hauria de ser Elionor la que anés a les platges a netejar-les, a refugis d'animals abandonats, la que fos antitaurina. La bandera de l'ecologisme l'hauria d'agafar l'hereva i guanyaria molts punts com a princesa moderna i com un contacte amb les generacions noves».

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre ha donat el seu punt de vista sobre com Elionor hauria d'acostar-se a la joventut espanyola. | Europa Press

 

Elionor, atenta a les paraules de la periodista sobre el seu avi patern

La filla del rei Felip no només ha pogut escoltar Pilar Eyre parlant de la seva vida sentimental, també l'ha sentit fer referència a Joan Carles I. I la periodista ho ha fet de manera contundent i dura.

Per exemple, ha opinat sobre la visita recent a Sanxenxo: «La seva tornada a Espanya ha estat grotesca, la veritat. Crec que a ell no el va afavorir, però, curiosament, la figura del seu fill se n'ha vist beneficiada. Se n'ha beneficiat, primer, perquè ha aparegut com a víctima i, segon, perquè s'han posat en evidència les diferències entre tots dos».

Muntatge rei Joan Carles i rei Felip
Eyre també ha parlat del retrobament entre el pare i l'avi d'Elionor. | Catalunya Diari

 

Fins i tot, ha explicat que en el retrobament entre els dos «dubto molt que Felip hagi aixecat la veu. Però el seu pare és una persona colèrica, capaç d'arrencar un telèfon de la paret i llençar-lo a terra, com sé que ha fet alguna vegada. Així que crec que la discussió que van mantenir estaria força pujada de to».

▶️ Jorge Bárcenas se sincera sobre Victoria Federica a base de indirectas