Imatge de Kiko Matamoros.

La parella de Kiko Matamoros rep la pitjor notícia sobre el seu embaràs

Kiko Matamoros s'ha sincerat amb l'audiència de 'Supervivientes 2022'

Kiko Matamoros és un home nou. I és que, sens dubte, Supervivientes ha estat una experiència que li ha canviat la vida del tot, encara que això no va ser sempre així. El col·laborador de televisió acaba de confessar els pitjors presagis sobre l'embaràs de la seva parella.

Abans d'anar-se'n a Hondures, el tertulià de Sálvame tenia un estil de vida poc aconsellable. I és que, tal com ha confessat ell mateix més d'una vegada, fa «50 anys que consumeixo».

Imatge de Kiko Matamoros.
Kiko Matamoros tenia un estil de vida molt diferent. | Europa Press
 

«El toro més brau amb què he torejat ha estat la droga, i crec que l'he sabut torejar. Aquesta feina no és fàcil d'executar, perquè cal tenir el cap molt fred i saber quins són els teus límits», va assegurar Kiko Matamoros en una entrevista al Deluxe fa un parell d'anys.

I, encara que molts pensaven que la parella sentimental de Marta López no seria capaç de superar el repte que Supervivientes li ha proposat, el col·laborador ha demostrat la seva capacitat d'adaptació.

La veritat és que les primeres setmanes de concurs van ser una mica difícils per a l'exrepresentant d'artistes. Tot i que la seva primera etapa dins del reality va estar marcada per la seva debilitat, tant física com mental, avui dia Kiko Matamoros ha demostrat la seva fortalesa.

Ara, el televisiu ha confessat un dels principals motius que no li han permès tenir un fill amb la seva parella actual.

Kiko Matamoros explica els detalls

Kiko Matamoros s'ha convertit en un dels protagonistes indiscutibles de Supervivientes 2022. I és que, malgrat que els seus dots com a supervivent han estat qüestionats, no hi ha cap mena de dubte que domina com ningú l'espectacle.

Durant la gala d'aquest dijous, 9 de juny, l'actual parella de Marta López va voler compartir amb l'audiència de Telecinco com havia canviat la seva vida en només uns mesos.

El televisiu està molt agraït amb tota l'organització del programa per haver-lo ajudat a deixar enrere aquella part de la seva vida de què no se sent especialment orgullós.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Kiko Matamoros troba molt a faltar Marta López Álamo. | MEDIASET

 

En una conversa amb Jorge Javier Vázquez, Kiko Matamoros va confessar al seu amic i company de feina el que més troba a faltar en aquests moments.

«Trobo molt a faltar Marta, però hi ha un munt de coses que creia que trobaria a faltar i al final no. Això em tranquil·litza molt», va assegurar el concursant, fent referència a les seves addiccions.

Després de rebre aquesta resposta, el presentador de format va voler saber-ne tots els detalls. «Coses de caràcter íntim. És curiós. Pot semblar que per mi el concurs és una idiotesa, però això et canvia».

«A mi m'està canviant molt i crec que per bé. El metge m'ha dit que en dos mesos he guanyat quatre anys de vida. Avui tenia una tensió molt bona per a la meva edat».

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
Kiko Matamoros s'ha adonat que pot viure «sense additius ni conservants». | Mediaset

 

Va ser llavors quan Kiko Matamoros va revelar un detall íntim del seu estat de salut. I és que abans de començar aquesta aventura la seva vida estava en perill. «Poc abans d'entrar-hi vaig tenir un projecte d'infart».

«Estic molt orgullós d'haver pogut renunciar a moltes coses i haver-ho fet amb dos coll***. M'estic superant a mi mateix i m'he demostrat que puc viure sense additius ni conservants. Estic molt content i agraït per l'oportunitat que se m'ha donat».