Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look

Andrea Janeiro ja no és com la recordaves: el seu espectacular canvi físic

Nou aspecte i nova vida per a Andrea Janeiro

Encara que no ho sembli, Andrea Janeiro ja no és una nena. Amb 22 anys, la noia ja té parella i ha passat una temporada estudiant a l'estranger sola. Sens dubte, ha esdevingut tota una adulta de la nit al dia.

Aquesta maduresa també ha vingut acompanyada d'un espectacular canvi físic. L'aspecte poc agraciat de la filla de Belén Esteban ha estat a l'ull de l'huracà des del 2011. El sobrepès i una barbeta més petita del normal van ser el blanc de totes les crítiques.

Andrea Janeiro presentava un evident defecte físic a la cara que no va passar desapercebut per a la gent. Per descomptat, després de la majoria d'edat, els comentaris i les crítiques es van estendre i es van tornar més cruels. Tant és així, que la seva mare va haver de sortir a donar explicacions sobre el que li passava a la seva filla.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
La diabetis de Belén Esteban va provocar un defecte a la mandíbula d'Andrea Janeiro | Catalunya Diari

La culpa va ser dels nivells de sucre de Belén durant l'embaràs. Com a diabètica, va tenir problemes per controlar-los, fet que va provocar una malformació maxil·lar a la seva filla.

Andrea Janeiro passa per quiròfan per transformar el seu rostre

Arran d'això, Andrea Janeiro va haver de conviure amb aquesta deformitat durant tota la seva vida. Tot i això, després de concloure la seva etapa de creixement, no ha dubtat a sotmetre's a una intervenció per corregir el seu defecte físic. El canvi és evident, ja que Andreita presenta unes proporcions molt més harmonioses a la cara.

Sembla que les filles de Jesulín de Ubrique tenen alguna cosa en comú, a més del mateix pare. Totes dues han fet servir el bisturí per millorar el seu físic.

Fotomuntatge de Julia Janeiro i Andrea Janeiro
Malgrat que són dues germanes, Julia i Andrea Janeiro no s'assemblen massa | Instagram / Gtres

Recordem que, no fa gaire, Julia Janeiro va decidir fer-se un augment de pit. Fet que, per cert, va ser molt criticat per la mateixa princesa del poble. Què opinarà ara que la filla faci el mateix?

Però aquí no acaben els canvis per a Andrea Janeiro. Quan va omplir les portades de les revistes majoritàriament, la jove tenia els cabells de color castany. Ara, ha seguit els passos de la seva mare i ha apostat per portar els cabells rossos.

Andrea Janeiro y su novio Daniel
Andrea Janeiro amb el seu xicot i els cabells rossos | Xarxes socials

 

Andrea Janeiro es troba totalment renovada i llesta per començar una nova vida. Una vida on també estarà el seu nou germà?

Andrea Janeiro vol conèixer el petit Hugo

La filla de Belén Esteban està demostrant una gran maduresa amb tot el que està passant a la seva vida últimament. I és que, està disposada a deixar enrere qualsevol rancúnia per poder recuperar el temps perdut amb la seva família paterna.

Els rumors indiquen que Andreita té moltíssimes ganes de conèixer en persona Hugo, el seu nou germà. Crida l'atenció la seva discreció en tot l'assumpte, ja que prefereix cedir-li el protagonisme al seu pare en aquests moments.

Després d'un embaràs imprevist, el petit del clan Janeiro va venir al món fa només uns dies, el 7 de juny. Amb el naixement del seu tercer fill, el matrimoni està vivint un dels seus moments més dolços.

Imatge de la família de Jesulín de Ubrique.
La família Janeiro està vivint una etapa molt feliç gràcies al nou bebè | GTRES

Per descomptat, la família no ha trigat a anar a visitar el nadó a l'hospital. Beatriz Trapote ha estat una de les primeres a arribar, carregada amb tota mena de regals per al seu nou nebot.

▶️ Mal rollo en la familia Janeiro por el nombre del bebé

Només queda esperar per veure quan es produeix aquesta anhelada trobada entre Andrea Janeiro i el seu germà Hugo. Serà al bateig de la criatura quan tinguem l'anhelada fotografia de tots els germans al complet?