Diego Arrabal a Viva la Vida

Diego Arrabal confessa que l'amor s'ha acabat i que el divorci serà milionari

Diego ja no té por i vol explicar la veritat

Diego Arrabal ha estat expulsat de Telecinco perquè els seus directors no estan d'acord amb el seu canal de YouTube.

Utilitza aquesta plataforma per revelar la cara oculta de la premsa del cor i la seva darrera víctima és molt famosa. Ha assenyalat públicament Paz Padilla, que en els pròxims mesos tornarà a ser la humorista més ben pagada de Mediaset.

Diego Arrabal assegura que la relació entre Paz i Telecinco s'ha acabat, ja no hi ha amor entre ells perquè s'han convertit en enemics. Tot i això, hi ha molts diners en joc i han arribat un acord que afavoreix les dues parts. El periodista no entén Padilla i considera que ha venut la seva ànima al diable «per un milió i escaig».

Imatge de Diego Arrabal.
Diego Arrabal ha perdut la por i ho ha tret tot a la llum | YouTube

Diego ha estat molt dur amb l'antiga líder de Sálvame, però ella no ha estat la seva única víctima. També ha parlat de la separació de Chayo Mohedano de Telecinco, que ha signat la seva sentència final a canvi d'un «acord milionari». La neboda de Rocío Jurado va demandar La Fábrica de la Tele i aquest atreviment li va tancar les portes de la cadena.

Diego ha explicat al seu canal que a l'últim moment Chayo ha retirat la demanda perquè li han ofert diners. Ha acceptat una quantitat força gran per oblidar-se de tot, però s'haurà de separar de Mediaset per sempre. La cantant està rebent moltes crítiques perquè el públic pensa que el comportament és incoherent.

Arrabal ha deixat clar que Paz Padilla ha seguit el mateix camí que Chayo, totes dues han ajupit el cap quan han vist un xec. «A mi em sembla una baixada de calces, no fins als genolls, sinó fins i tot els turmells», ha declarat el periodista. Assegura que ni Telecinco vol la humorista ni viceversa, no hi ha sentiments entre ells, només hi ha un interès econòmic.

Diego Arrabal assenyala els culpables

Diego ha estat un dels periodistes més importants de Mediaset i sap perfectament com treballa el grup. Sempre ha deixat clar que s'ha sentit lliure, malgrat que és cert que darrere de les càmeres es produiexen situacions complicades. Tot i això, els únics responsables són els que ho consenten, en aquest cas Chayo Mohedano i Paz Padilla.

Primer pla de Paz Padilla
Diego Arrabal no comparteix la decisió de Paz Padilla | Europa Press

Arrabal té un gran compromís amb els seus seguidors, vol ser sincer amb ells i explicar-los tota la veritat. Per això ha assenyalat públicament l'antiga companya de Jorge Javier Vázquez i n'ha qüestionat el comportament. Assegura que a Telecinco no volen comptar amb ella, però s'han vist obligats a fer-ho per no acabar als tribunals.

«El que han fet és reprendre el contracte: la van fer fora, la van apallissar públicament i ara del no-res arriba un contracte íntegre». El periodista no està d'acord amb el comportament de l'andalusa i vol deixar clar què pensa.

Ell ja és fora de la cadena i sap que no li pot passar res, ja no l'afecten les decisions de certs directius.

Diego Arrabal assegura que mai tornarà a Telecinco

Diego ha rebut força missatges després d'analitzar la separació definitiva entre Chayo Mohedano i la cadena de Paolo Vasile. Un dels seus seguidors li ha preguntat si estaria disposat a tornar a la pantalla petita i ell ha estat sincer. El periodista recorda que va formar part de l'elenc de tertulians de Sálvame, però va passar una cosa que el va animar a marxar.

«Si per alguna cosa m'he caracteritzat aquests últims anys és perquè si m'aixeco, m'aixeco d'un lloc i no hi ha diners. Encara fent-me falta, com a tothom, que jo necessito treballar com tots per pagar la meva hipoteca i les meves coses. No sóc milionari, però a la vida cal tenir dignitat», ha declarat en un to contundent.