Primer pla de Raquel Sánchez Silva.

Raquel Sánchez Silva reviu el seu pitjor malson al tanatori

Sánchez Silva té un episodi realment dolorós a la seva vida

Raquel Sánchez Silvaestà passant per un bon moment personal. En l'àmbit professional acaba de demostrar que és una autèntica lluitadora, ja que durant la seva última experiència televisiva ho ha donat tot. Raquel va ser una de les concursants d'El Desafío i va aconseguir un resultat molt digne, sent una de les que més proves va aconseguir superar.

Raquel es defineix com a «perfeccionista i exigent». Assegura que vol «fer-ho tot el millor que pugui» i així ho va demostrar en aquest concurs de reptes televisius. L'extremenya, nascuda el 1973, compagina el paper de presentadora a TVE amb la col·laboració en altres formats televisius.

En l'àmbit personal, Raquel ha aconseguit l'estabilitat familiar, una cosa que fa uns anys semblava molt complicada. Així doncs, el seu marit actual és Matías Dumont, un productor audiovisual argentí amb qui té dos fills, els bessons Bruno i Mateo, nascuts el 2015.

Raquel Sánchez Silva
Raquel Sánchez Silva ha viscut episodis bastant durs i que l'han marcat. | Atresmedia
 

Raquel ha treballat en gairebé tots els grups mediàtics espanyols i va coincidir amb Miryam Romero, la presentadora d'Antena 3 que ha mort amb 59 anys.

El món de la televisió està consternat per la seva desaparició i Raquel Sánchez Silva és una de les que ha acompanyat la família en aquests moments tan durs. Raquel ha acudit al tanatori madrileny de La Paz per donar suport a la família de Miryam.

Va coincidir amb Miryam a Antena 3 i des de llavors, tenia una bonica amistat amb la difunta. És per això que s'ha fos en una llarga abraçada amb els seus familiars, com també han fet altres cares conegudes de la televisió.

Imatge de Raquel Sánchez Silva al tanatori de Miryam Romero.
Raquel Sánchez Silva ha anat fins al tanatori La Paz per donar suport a la família de Miryam Romero. | GTRES
 

Raquel Sánchez Silva reviu els seus pitjors moments

Raquel Sánchez Silva no pot evitar que els tanatoris li recordin el dolor que va patir el 2013, quan el seu marit, Mario Biondo, va morir. Van ser dies molt complicats per a Raquel, que es quedava vídua amb 40 anys i que veia com la seva vida ocupava tots els titulars.

Biondo moria en estranyes circumstàncies al pis que compartia amb Raquel. Després d'una investigació, es va concloure que la causa de la mort era el suïcidi. Tot i això, la família de l'italià no va donar credibilitat al tema i ha estat lluitant fins ara perquè es reobri el cas.

El seu objectiu és que s'investigui de nou la mort de Biondo, ja que ells apunten que hi va haver altres persones implicades. De moment, a Itàlia el cas encara està en seu judicial i les investigacions posen encara més misteri sobre aquest cas.

A Espanya, el cas està tancat de moment, i no s'obrirà. Raquel, superat el dol per la mort del seu marit, va voler girar full i així ho ha fet. Ja no viu al pis en què va passar aquella desgràcia i ara és un centre de meditació i de ioga.

Ella ha volgut seguir endavant i no vol continuar indagant en les possibles causes de la mort. Això li ha provocat un distanciament important amb la família de Biondo, que no entenen que no vulgui arribar fins al fons de l'assumpte.

Foto de Rachel Sánchez Silva i Matías Dumont.
Raquel Sánchez Silva ha refet la seva vida amb Matías Dumont. | GTRES
 

Raquel Sánchez Silva rep atacs a les xarxes socials

Raquel Sánchez Silva ha estat, com molts altres famosos, víctima dels haters que ataquen els personatges a les xarxes socials. Té 240.000 seguidors a Instagram i assegura ser víctima de la crítica.

«És evident que m'han fet mal en algun moment. A ningú li agrada que l'insultin i molt menys que l'assetgin», deia al programa Fuera del Mapa.

Allà va explicar que ha rebut atacs molt durs a les xarxes socials, una cosa que porta amb resignació, però que la preocupa.

La vida de Raquel no ha estat fàcil i el dolor que es respira als tanatoris i als comiats de persones estimades li fan reviure la seva experiència vital més traumàtica.