Primer pla d'Ana María Aldón

Ana María Aldón rep un missatge urgent que pot canviar la seva vida

Aldón està tensant la situació massa

Ana María Aldón va a totes. La dona d'Ortega Cano sembla que ha descobert la fórmula perfecta per estar al punt de mira sense aparentment estar-ho. Aquesta és la teoria que comença a circular entre els seus coneguts, molts dels col·laboradors que comparteixen plató amb ella.

Ana María ha ocupat durant molts anys un paper força discret al costat d'Ortega Cano. Mare de José María, el fill que té amb Ortega i de Gema, fruit d'un matrimoni anterior, la dissenyadora va destacar poc fins que va arribar a Supervivientes.

Muntatge fotogràfic d'Ana María Aldón i Ortega Cano.
Ana María Aldón ha deixat el seu marit en una posició molt difícil | CatalunyaDiari

El seu pas per l'illa hondurenya va marcar un abans i un després a la vida d'Ana María. Després d'aquella experiència de supervivència televisiva, Ana María va veure que a la vida al costat del torero li faltava una mica d'emoció. Va començar a estudiar, va acceptar col·laborar en programes televisius i va aconseguir una cadira fixa a Viva la vida.

Allí va ser on va començar a generar polèmica, aparentment sense pretendre-ho. Va demanar públicament una mica més d'atenció al seu marit. Ella vol viure la vida: sortir, estudiar, tenir vida social, treballar...

Per la seva banda, Ortega Cano, ja retirat, prefereix una vida tranquil·la i familiar.

Amb aquesta dicotomia que gairebé acaba en separació, Ana María ha vist també com la seva popularitat assolia xifres mai abans aconseguides. Els seus ingressos s'han multiplicat i la catarsi familiar i matrimonial que ha iniciat a la televisió sembla que no té fi.

Ana María Aldón ja no calla

Ana María Aldón ha explicat que a casa seva no és or tot el que llueix. Segons sembla, el seu marit continua recordant en excés Rocío Jurado. Gloria Camila tampoc ha donat a Ana el lloc que mereixia i Ro Flores i altres membres del clan Ortega són directament contraris a ella.

Ana María, amb el seu particular estil contingut, però ferm, parla gairebé sense dir res. Però no deixa titella amb cap. Si a això sumem que les tertúlies televisives i els titulars escandalosos amplifiquen les polèmiques ja tenim el caldo de cultiu necessari.

L'última guerra d'Ana és contra Gloria Camila i a ella se sumarà ben aviat Gema, la primera filla d'Ana María. Pel que sembla, Ortega Cano ja no pot més. L'home, a qui també assetja Rociíto amb el documental sobre Jurado, vol viure tranquil a casa seva i no el deixen.

Estima molt la seva dona, però no acaba de comprendre per què està fent una polèmica darrere l'altra. Hi ha dues versions. Els que creuen Ana María Aldón afirmen que té tot el dret del món a explicar la seva veritat ia reivindicar el seu lloc a la família.

Els més escèptics amb ella asseguren que està tensant la situació al màxim perquè busca tenir l'opinió pública a favor quan decideixi divorciar-se del torero. Ella, hieràtica i amb la seva mirada incisiva, es limita a dosificar els missatges en forma de míssils teledirigits amb alta precisió. L'ona expansiva ja arriba sola.

Ortega Cano envia un missatge desesperat

Ana María Aldón té nous aliats a la polèmica. La seva filla Gema s'ha posicionat al costat de Rociíto, que és molt crítica amb Ortega Cano. També Ana María ha atacat a la fillastra del seu marit.

Ortega Cano no entén què està passant amb la seva dona. Afirma, segons Beatriz Cortázar, no tenir cap problema amb Gema i està fart de les polèmiques familiars. De la mateixa opinió és Gloria Camila. No vol parlar més perquè afirma que qui pitjor ho està passant és el seu pare.

Ana María Aldón, per la seva banda, afirma estimar molt el seu marit i no tenir cap problema amb ell, però les entrevistes demostren el contrari.

Fins quan aguantarà aquesta olla de pressió familiar? Són diversos, com apunta 20 Minutos, qui no donen vida a aquest matrimoni més enllà de l'estiu. Veurem