Primer pla de Rocío Carrasco plorant

Rocío Carrasco rep les pitjors notícies del pare dels seus fills

Rocío comprova com la seva ex està molt pendent d'ella

Rocío Carrasco compta els dies que falten perquè estreni a Mediaset la segona temporada de la seva docusèrie. Hi ha molta expectació al voltant del que pugui confessar sobre la família de la seva mare. Són diverses les cares conegudes que han admès que estaran molt atents a les seves paraules, entre ells Antonio David.

Encara que ja no serà el protagonista d'aquesta producció, com va passar a la primera part, possiblement sortirà el seu nom en alguna ocasió. Estarà a l'aguait, pendent que puguin esmentar-lo. Si és així, el més probable és que ho aprofiti per generar contingut al seu canal de YouTube.

Per tant, Rocío té motius per preocupar-se. Però els més inquiets són els Mohedano, a més dels seus germans i Ortega Cano. Des de fa temps els amenaça a revelar certs detalls que guardava en secret.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco estrenarà en uns dies la seva nova feina. | Mediaset
 

En un avenç d'allò que es podrà veure durant els pròxims dies, avança que hi va haver un testament diferent de l'oficial, al que es va llegir. També sembla disposada a aclarir els motius que la van portar a distanciar-se de la família de la seva mare. Fa molts anys que va decidir trencar qualsevol mena de relació amb ells.

Fa unes hores, la filla de la Jurado comprovava com reapareixia en públic Antonio David. Ho feia a les portes dels jutjats de Madrid. Tractava de seguir de prop les declaracions de Chayo i el seu marit contra La Fábrica de la Tele, amb els quals mantenen una batalla judicial.

L'exguàrdia civil va aprofitar l'oportunitat de parlar de la seva situació amb aquesta productora. La companyia ha decidit recórrer la sentència d'acomiadament nul que havia guanyat. Per això ara està «esperant notícies del Tribunal Suprem».

Imatge d'Antonio David Flores al funeral de Jesús Mariñas.
Antonio David assegura que seguirà amb molta atenció la docusèrie de la seva ex. | Europa Press
 

Això sí, l'ex de Rocío Carrasco ja va avançar que no serà l'únic judici a què s'enfronti amb ells. Se sent molt identificat amb Chayo i el seu marit. Creu que té «moltes coses en comú» amb ells.

«La injustícia que han patit en aquesta casa, en aquesta família, l'assetjament mediàtic a què han estat sotmesos. En el meu cas ha passat exactament igual», ha indicat.

Sap que qualsevol mena d'acostament amb els Mohedano és un pas més en la guerra contra Rociíto. La filla de la Jurado manté un evident distanciament amb la seva família, i el malagueny pretén aprofitar-ho. Es tracta d'una manera de guanyar aliats per a la causa.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco comprova que Antonio David està molt pendent d'ella. | CatalunyaDiari
 

Reconeix que una de les millors coses que li han pogut succeir durant els darrers mesos ha estat deixar la televisió. «El balanç que et puc fer és positiu perquè he sortit d'aquesta empresa. Estic molt content d'haver sortit i d'haver-me reinventat», apunta.

S'enfronta a una etapa molt il·lusionant, es troba «collint èxits i comptant amb molt de suport». Admet que ara pot treballar sense pressió i parlant amb total llibertat.

Rocío Carrasco, al punt de mira

Rocío Carrasco protagonitzarà moltes hores del canal de YouTube d'Antonio David. Així ho deixa entreveure ell en declaracions als mitjans. Confessa que estarà atent a tot el que digui i ho «explicaré al meu canal», explica.

En aquests moments està molt implicat en aquest projecte, que li va «bastant bé». La seva altra preocupació és la batalla judicial que manté amb la productora de Sálvame. Casualment, La Fábrica de la Tele manté una gran relació amb la seva ex.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rocío està preparada per parlar de la seva família. | Telecinco
 

L'exguàrdia civil ha aconseguit guanyar una demanda als tribunals i ja amenaça amb més. Estarà al corrent de tot el que pugui dir la mare dels seus fills durant les pròximes setmanes.

Rocío abordarà la relació amb la seva família més mediàtica, però Antonio David estarà possiblement molt present als seus comentaris. Caldrà estar molt atents.

▶️ Carmen Bazán, madre de Jesulín, cumple a rajatabla con lo dicho por María José Campanario