Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio reconeix que el divorci li està causant seriosos problemes

Alessandro va ser el primer a explicar el que estava passant

Alessandro Lequio treballa de col·laborador a El Programa de Ana Rosa i va ser un dels primers a anunciar la notícia del moment. Després d'analitzar el comportament d'Anabel Pantoja a Supervivientes 2022 es va adonar del que estava passant. De seguida va saber que la sevillana començaria una relació amb Yulen Pereira, malgrat que legalment seguia casada amb Omar Sánchez.

Alessandro Lequio va anunciar la separació i va explicar que si Omar decidia visitar Anabel no seria per un motiu agradable. «Si queda amb ell serà per portar-li els papers del divorci», va explicar el tertulià en un to força contundent. Té molta informació sobre el tema, així que ha intentat donar la seva opinió i la seva vehemència li ha provocat un problema seriós.

Alessandro Lequio a un photocall
Alessandro Lequio és un col·laborador a 'El programa de Ana Rosa' | GTRES

Alessandro sap que Anabel Pantoja i Yulen ja s'han fet el seu primer petó, situació que li sembla completament inadequada. La seva companya Bibiana Fernández també volia comentar les novetats, però ell l'ha interrompuda perquè estava eufòric. L'actriu ha advertit que ha de respectar el torn de paraula i ha fet partícip el presentador Joaquín Prat del seu malestar.

Alessandro ha tingut una lleugera topada amb Bibiana, un problema derivat del festeig que canviarà la vida d'Anabel Pantoja. «Em deixes que digui una cosa?», li ha preguntat l'actriu durant el debat, però ell no n'ha fet cas. Ha continuat qüestionant el comportament de la neboda d'Isabel Pantoja fins que la seva companya ha esclatat amb una reflexió perillosa.

«Em deixes que jo de la meva opinió i després dónes tu la teva? No sé per què estem tots dos», li ha comentat Bibiana. Joaquín Prat ha posat pau entre els seus col·laboradors, però la polèmica ja està servida i les xarxes han pres partit. El públic considera que Lequio està comentant Supervivientes 2022 amb molts prejudicis perquè no té bona relació amb els Pantoja.

Alessandro Lequio sentencia la nova relació

Alessandro porta molt de temps treballant a la televisió, coneix com funciona el negoci i té molta experiència analitzant situacions. Està convençut que la relació entre la prima de Kiko Rivera i Yulen Pereira està ferida de mort, creu que no s'acabarà bé. No és l'únic que ho pensa, ja que alguns col·laboradors de Sálvame manegen la mateixa teoria.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Alessandro Lequio té clar com és Anabel Pantoja | Instagram

Lequio ha treballat amb Anabel, de fet la sevillana va començar a la petita pantalla gràcies a l'oportunitat que li va donar Ana Rosa. Tanmateix, no sent una especial simpatia per ella, per això no va tenir cap objecció a anunciar que es divorciaria. En un primer moment el públic no va estar d'acord amb les paraules, però el temps li ha donat la raó.

L'ex d'Ana Obregón ha tingut molts conflictes amb la família Pantoja i ha estat especialment dur amb Kiko Rivera. Considera que el DJ ha tingut un comportament inoportú i que no es mereix determinats premis que rep la premsa. Actualment el marit d'Irene Rosales no té bona fama i molts pensen que ha traspassat diverses línies vermelles.

Alessandro Lequio revela el seu secret

Alessandro gaudeix d'una trajectòria personal carregada de contingut, per això pot parlar de qualsevol tema. Fa unes setmanes va confessar que parlava habitualment amb el rei emèrit i va explicar com era el vincle que els unia. Va aprofitar per aclarir que Joan Carles no hauria d'explicar res del que ha fet perquè les seves paraules no serviran a ningú.

«El discurs de les explicacions em sembla absurd perquè no donarien per bona cap explicació. El problema del rei Joan Carles és la hipocresia en la qual han viscut. Fa anys que es publiquen aquestes coses i ningú li havia fet cas», va declarar visiblement disgustat.