Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

L'operació estètica que David Flores Carrasco ha copiat al seu pare

El jove ha decidit posar remei a un complex que arrossegava des de fa anys

Aquests últims anys, la família Flores ha viscut moments molt intensos i durs, sobretot David Flores Carrasco. El fill d'Antonio David ha patit massa per la seva mare, Rocío Carrasco, amb qui actualment no té relació.

Tot i això, el jove no dubta a recolzar-se en el seu pare i en la seva exmadrastra, Olga Moreno, a qui considera la seva veritable mare. El mateix passa amb les seves dues germanes, Rocío i Lola Flores, sobretot amb la primera, ja que tenen un vincle molt especial.

Així mateix, David no ho ha passat gens bé, i no només per la polèmica que sempre envolta la seva família. L'altre motiu es deu a un complex que tenia.

Per aquest motiu, va decidir posar fi a aquesta inseguretat i tallar d'arrel el malestar que li generava des de feia temps.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco va apostar per un canvi de look | GTRES

Per al jove, el seu pare és el més important a la seva vida. Per aquesta raó, ha seguit el seu exemple pel que fa a una característica operació estètica que es va fer el 2019.

David Flores Carrasco segueix els passos del seu pare

Fa uns mesos, el germà de Rocío Flores es va sotmetre a una operació estètica que feia anys que es volia fer. I és que, amb només 22 anys, tenia calvície, condició genètica que li venia de la branca del seu pare.

Sens dubte, un problema que el preocupava i al qual va decidir posar remei. El setembre passat, David feia molt de goig en una story que la seva germana Rocío va publicar a Instagram.

Era una foto en què es podia apreciar un petit detall. I és que el fill de Rocío Carrasco s'havia fet un empelt capil·lar per a evitar el desenvolupament de l'alopècia.

La cabellera més poblada i les línies de tall força pronunciades van ser els dos aspectes clau per a detectar que s'havia sotmès a aquesta operació estètica. A més, cal recordar que, el 2019, Antonio David també va recórrer a aquest procés.

L'exguàrdia civil va servir d'exemple al seu fill a l'hora de posar fi a la calvície. El pare de David va anar a una clínica de Màlaga per a empeltar-se pèl en aquelles zones on era visible el problema de calvície que tenia.

David Flores somrient al carrer
David Flores Carrasco està molt content amb el canvi físic | GTRES

 

David Flores Carrasco, content amb el canvi de look

A diferència d'Antonio David, encara es desconeix el lloc on David Flores es va sotmetre a aquest procés. Hi ha la possibilitat que fos al mateix centre sanitari que el seu pare per recomanació seva.

Aquest tipus de tractament, que oscil·la entre els 3.000 i els 6.000 euros, és molt comú entre els famosos. José Antonio Avilés, Rafa Nadal i fins i tot la reina Letícia són algunes cares conegudes que han posat remei a la calvície.

No hi ha dubte que el fill de Rocío Carrasco ara sembla una altra persona, ja que ha aconseguit molt bons resultats amb aquesta operació. De moment, només s'ha fet aquesta. El temps dirà si decideix seguir l'exemple de la seva germana.

I és que fa uns mesos, Rocío Flores i Olga Moreno es van sotmetre a una lipoescultura a les zones del cos on tenien més greix.

No obstant això, de moment tot indica que David Flores no té intenció de fer-se cap altre retoc estètic. Està satisfet amb el seu físic i ja no vol recórrer a més tractaments.