Muntatge d'Ana María Aldón i la seva filla Gema

Gema, la filla d'Ana María Aldón, revela la pallissa de Rocío Flores

Ana María Aldón ha vist com la seva filla s'ha posicionat públicament a favor de Rocío Carrasco

Ana María Aldón fa mesos que passa per un moment molt complicat pel que fa a l'àmbit personal. Ha fet retrets públics al seu marit, Ortega Cano, i s'ha intercanviat comentaris gens positius amb la seva filla, Gloria Camila. I, per si no n'hi hagués prou, ara la seva pròpia filla, Gema, ha decidit posar més llenya al foc.

Després que Rocío Flores, la neboda de Gloria, critiqués la dissenyadora, la jove Aldón ha decidit deixar-la en evidència. I la manera que ha trobat de fer-ho ha estat traient a la llum la pallissa que va donar a Rocío Carrasco.

Ana María Aldón coneix les paraules de Gema

La dona del torero sap perfectament el conflicte que té amb la família d'ell, una cosa que fa patir molt la seva filla. Una noia que ha decidit deixar de guardar silenci i treure les ungles per la seva mare. Per aquest motiu, quan la filla del destre va carregar fa uns dies contra Ana, ella va exposar a les seves xarxes un missatge molt contundent.

En concret, va escriure una advertència o una clara declaració d'intencions. Va dir: «Si jo parlo, caurà més d'una careta».

Imatge de Gema Aldón.
Gema no està disposada a continuar callada. | Telecinco
 

Però a Gema també li ha molestat que Rocío Flores hagi qüestionat la seva mare, dient que ha fet unes declaracions innecessàries en aquest temps. I també s'ha enfadat perquè la 'Marea Azul', els defensors dels Flores, hagin actuat de la mateixa manera a les xarxes socials.

Davant d'aquesta situació, la filla d'Aldón no s'ha quedat de braços plegats i ha fet dues coses. D'una banda, ha fet servir el seu Instagram per aplaudir l'estrena imminent de la segona part de la docusèrie de Carrasco. Ho ha fet compartint unes imatges de la producció que ha acompanyat d'aquestes paraules: «Ella, forta i valenta».

A això ha afegit: «Ja no la faran callar».

Fotomuntatge d'una 'story' de Gema Aldón.
La filla d'Ana María Aldón s'ha posicionat a favor de Carrasco. | Instagram
 

D'altra banda, una de les defensores del clan d'Antonio David ha revelat que va enviar a la fillastra d'Ortega un missatge privat i que aquesta li va respondre durament. I és que no va dubtar a posar èmfasi en el nefast comportament de Rocío Flores amb la dona que li va donar la vida.

Exactament, ha publicat el comentari que aquella li va fer: «Una merda per a tu i per a tota la 'Marea Azul'. La que pega pallisses de mort a la seva mare. Sempre rosa».

Ana María Aldón descobreix les reaccions a les paraules de la seva filla

Ana María ha vist que ràpidament les declaracions públiques de Gema no han deixat indiferent ningú i han tingut resposta. En efecte, la de Gloria Camila, que ha aprofitat la seva feina al programa Ya son las ocho per donar-li la rèplica.

La col·laboradora ha exposat que no tem que la filla d'Aldón decideixi parlar a una revista o a la televisió. Ha reconegut que «jo dormo molt tranquil·la, tinc la consciència tranquil·la. Sé que no he dit res de dolent de ningú, no he ofès ningú i no tinc por».

«De veritat, que cadascú faci i digui el que vulgui».

Fotomuntatge de Gloria Camila Ortega i Ana María Aldón
Gloria ha respost la filla d'Ana María. | Telecinco

 

Això sí, ha confessat que «aquesta situació em fa pena pel meu pare, perquè mai no parla, no li agraden les polèmiques i està al mig. Ell és una persona meravellosa, acull a tothom i a Gema, que quan ve a Madrid es queda a casa del meu pare. I jo si mai he hagut de fer un pla amb ella, doncs no he tingut cap problema».

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado