Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco descobreix per què la seva àvia el va treure del testament

David Flores Carrasco només vol saber la veritat

David Flores Carrasco és molt a prop de saber les respostes a totes aquelles preguntes que fa anys que es fa. I és que, un dels temes que més li ha tret la son durant tot aquest temps és el motiu pel qual la seva àvia va decidir no incloure'l al testament.

Durant l'emissió de la docusèrie Rocío: explicar la verdad para seguir viva, la seva protagonista va donar alguns detalls sobre la decisió que havia pres Rocío Jurado en relació amb els seus dos fills.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco està a punt de descobrir tota la veritat | GTRES

Segons va explicar Rociíto, l'artista va saber des del primer moment que no volia que els seus nets gaudissin de la seva herència, ja que no acabava de refiar-se d'Antonio David Flores. «Era la seva voluntat, així es diu acte d'últimes voluntats i ella considera que no s'ho ha de deixar».

Ara, David Flores Carrasco és molt a prop de conèixer la veritat. I és que, la seva mare està a punt d'estrenar En el nombre de Rocío, una nova producció audiovisual en què la filla de Rocío Jurado comptarà la seva experiència després de la mort de la seva mare.

El pròxim 17 de juny, Carrasco revelarà, entre altres coses, tots els detalls d'aquesta herència polèmica que ha aconseguit dividir la família Jurado-Mohedano.

David Flores Carrasco, molt a prop de conèixer la veritat

David Flores Carrasco ja està comptant els dies per a l'estrena d'aquesta nova sèrie documental que promet «aclarir tot el que s'ha dit al nom de Rocío Jurado que no és veritat».

Tot esperant l'emissió d'aquest especial, diversos programes de Telecinco ja han començat a revelar part del contingut que podrem veure a partir del 17 de juny a Mitele Plus.

Aquest diumenge, 12 de juny, Viva la vida va dedicar gran part del programa a comentar aquesta esperada estrena. Gràcies a Isabel Rábago, David Flores Carrasco va poder saber què ha passat amb la seva herència.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
La mare de David Flores Carrasco va a totes | Mediaset

La periodista va ser una de les més clares a l'hora de donar la seva opinió sobre aquest tema polèmic. I és que, després de veure el tràiler que es va emetre divendres passat al Deluxe, la col·laboradora ho té més clar que mai.

En ell, la filla de Rocío Jurado va assegurar que hi ha un testament inèdit de la seva mare que ella mateixa va trobar poc després de morir l'artista. «En vida em va donar moltes coses, però realment els que poden canviar el rumb de la història me'ls vaig trobar jo».

La col·laboradora de Viva la vida va deixar caure que «quan Rocío expliqui coses del testament que fan referència a José Fernando i a Gloria com a fills hereus de Rocío Jurado, demanaran explicacions al seu pare i als seus oncles».

Per la seva banda, Marisa Martín Blázquez va voler recordar què és el que va passar el mateix dia que l'àvia de David Flores Carrasco va anunciar que tenia un càncer de pàncrees. «El que no sap la família és que aquell mateix dia va quedar per modificar el testament anterior».

Tot i això, Isabel Rábago ha matisat que «la decisió la pren moltes setmanes abans. Aquest dia és quan ella posa la firma en una cosa que ja havia escrit».

Fotomuntatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
Rocío revelarà tots els detalls de l'herència de la seva mare | CatalunyaDiari

«Cal preguntar-se què descobreix Rocío Jurado per fer aquest canvi. I et diré més, en el primer testament que descobreix Rocío Carrasco li dona a ella pistes del que va poder veure o descobrir la seva mare perquè blindi la seva filla al testament que després és oficial».

Però el que més va cridar l'atenció de David Flores Carrasco és el que Pilar Vidal va revelar tot seguit. La col·laboradora va assegurar que el marmessor de Rocío Jurado comptarà a En el nombre de Rocío els motius d'aquest canvi de testament.

«Per què al seu vidu no li deixa res, per què decideix treure la seva germana Gloria i per què decideix treure els seus nets del testament. Rocío Jurado s'ho va explicar i ella ho explicarà tot».