Primer pla d'Eugenia Osborne, filla de Bertín Osborne

Eugenia, la filla de Bertín Osborne, parla per primer cop del seu nadó mort

Eugenia Osborne encara no s'ha recuperat d'aquella mort

Eugenia Osborne ha parlat per primera vegada d'un tema molt delicat. Ens referim a la mort del seu nadó, que sens dubte va ser un punt d'inflexió a la seva vida.

Ja ha passat gairebé any des que Eugenia Osborne deixés tots descol·locats amb l'anunci de la seva separació de Juan Melgarejo. Actualment, la mitjana de les tres filles grans de Bertín és una dona amb il·lusions renovades i així ho ha posat de manifest a una entrevista exclusiva per a la revista Hola.

Eugenia Osborne treu pit per la bona etapa que està travessant a la seva vida. «Estic en un moment molt estable, tant emocionalment com professionalment, i espero que segueixi així durant molt de temps», ha valorat.

Imatge de Bertín Osborne i la seva filla Eugenia Osborne
Eugenia Osborne amb el seu pare | INSTAGRAM (@EUGENIA_OSBORNE)

Preguntada sobre si té ganes de tornar a enamorar-se d'un altre home, la noia ho té clar. «No, no, perquè, com he dit, el que vull és estabilitat i crec que enamorar-se no et dona cap estabilitat. Ara mateix estic molt bé així, estic sola, tranquil·la, centrada a la feina, als nens, i ja està, no vull res més», ha sostingut a la coneguda revista del cor.

Eugenia Osborne s'obre en canal per parlar de la mort de la seva filla

Una altra de les qüestions tabú a les seves últimes entrevistes versava sobre la mort del seu nadó el desembre del 2013. A més d'acomiadar la dona que li va donar la vida, Eugenia Osborne ha hagut de viure la mort de la seva filla. I és que va perdre la seva filla Leticia al cap de sis dies de néixer.

El cert és que Eugenia Osborne ho recorda com un dels moments més durs de la seva vida i no n'hi ha per menys. «Va ser terrible entrar a l'UCI i veure la meva filla amb la seva nena als braços, que ja havia mort, i acariciant-li la cara. Vaig haver de sortir d'allà perquè em moria», reconeixia de manera punyent en una entrevista.

Eugenia Osborne
Eugenia Osborne ho ha passat molt malament recordant la mort de la seva filla | GTRES

Ara, Hola li ha preguntat per com es pot superar un revés tan dur com el que va viure amb el seu ara exmarit Juan Melgarejo.

«Si et dic la veritat, no es pot... Aprens a viure amb això, però a superar-ho... Has de donar-te temps, és veritat que el temps ajuda molt, però jo no ho he pogut superar. He après que no afecti el meu dia a dia, intentant no pensar-hi gaire», lamentava profundament.

▶️ Manuel Carrasco lucha contra el cáncer con un bonito homenaje

Pensa en positiu i ja té plans per a l'estiu

A més, la filla de Sandra Domecq s'ha posat al lloc d'altres pares famosos, com Cristiano Ronaldo i Georgina, que han passat per una cosa semblant fa tot just un mes.

«Quan vaig saber de la notícia, ho vaig sentir moltíssim, perquè sé perfectament pel que estan passant. Però bé, són coses que passen a la vida», ha assegurat a l'exclusiva que ha ofert aquesta setmana.

Les filles de Bertín Osborne.
Eugenia Osborne amb les seves germanes   | Europa Press

Canviant radicalment de tema, l'estiu és molt a prop i Eugenia ja compta les hores per començar a fer plans amb els seus.

«Les primeres setmanes de juliol procuraré estar amb Claudia on ella estigui. Tant si és a Madrid com a Jerez. I després, segur, Jerez, perquè és on hi ha la meva família i m'agrada passar l'estiu amb ells», ha avançat.

«A més, em dona l'oportunitat de moure'm per allà, a Tarifa o a Marbella. O sigui, que estic en un punt molt fàcil per anar a qualsevol lloc i estic amb la meva família, que és el que jo vull», ha confessat.