Gerard Piqué

Gerard Piqué pren una dràstica decisió després de les últimes informacions

Gerard Piqué ha optat per no quedar-se de braços plegats

Gerard Piqué, més d'una vegada, ha estat al punt de mira mediàtic per les seves declaracions. Però ara ho està per la seva ruptura amb Shakira i per les informacions que està apareixent sobre les seves possibles amants i les festes de què gaudeix. Notícies davant les quals el defensa del Barça ha optat per prendre mesures d'una vegada.

Segons s'ha revelat, el futbolista té clar que no es quedarà de braços plegats davant de publicacions que el posen en dubte. Per aquest motiu, ha pres la decisió de defensar la seva imatge als tribunals si cal.

Primer pla de Piqué rient
Gerard Piqué ha vist que s'està parlant de les seves amants i de les seves festes | Catalunya Diari
 

Gerard Piqué recorrerà a la justícia

El defensa culer ha vist que s'ha revelat que la separació amb Shakira s'ha produït per una suposada infidelitat. Encara més, fins i tot s'ha arribat a fer a 'Sálvame' un retrat de l'amant que hauria provocat la situació.

Això no és tot. A més, s'ha indicat que durant la seva relació sentimental amb la cantant colombiana hauria estat veient una de les seves exparelles. Dada que ha deixat tothom bocabadat i que ha estat revelada a la televisió pel fotògraf Jordi Martín.

Encara n'hi ha més? Sí. En els darrers dies, diferents mitjans de comunicació, com seria el cas de 'Socialité' o 'Informalia' , han fet públiques més dades de la vida privada de Gerard. Així, per exemple, han arribat a desvelar que està «desfermat» i que surt contínuament de festa per Barcelona.

Pel que sembla, està fins a altes hores de la matinada a discoteques tant de la ciutat comtal com de la província. En elles gaudeix de vetllades, per exemple, amb rostres molt coneguts de Telecinco com Fani i Gal·la, exconcursants de 'La isla de les tentaciones'. Vetllades en què, segons Martín, està malbaratant els diners.

El paparazzi ha arribat a afirmar que l'esportista pot arribar a gastar-se fins a dos mil euros en una sola nit.

Per tot això, Piqué, amb el vistiplau de la seva família, ha decidit actuar d'una vegada per totes. Com ha revelat el diari '20 Minutos' , té clar que «es defensarà als tribunals perquè considera que part de la informació revelada taca el seu honor i perjudica seriosament la seva imatge».

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué no vol que la informació afecti la seva imatge com a pare | Europa Press

Gerard Piqué, disposat a 'lluitar'

El defensa català ha pres la postura de recórrer a la justícia perquè té clar que la informació que està sortint sobre ell no el beneficia. En concret, és conscient que perjudica clarament el seu honor. I és que el deixen com un malbaratador, una persona infidel i com una persona que només surt de festa.

Acusacions que, per exemple, afecten la seva imatge com a pare. Aquesta situació el preocupa ara especialment perquè, després de la ruptura amb Shakira, haurà d'afrontar judicialment la custòdia dels seus fills. I el fet que se'l 'pinti' d'aquesta manera pot perjudicar-lo en aquest cas de forma clara.

▶️ Las noches locas de Gerard Piqué: gasta 2.000 euros por noche

De la mateixa manera, sap que la descripció que se n'està donant als mitjans també perjudica la seva professionalitat com a esportista. Cosa que no pot permetre en aquest moment en què la seva continuïtat al Barça es troba a la corda fluixa.

Sí, perquè, segons sembla, l'entrenador, Xavi, li ha comunicat que no compta amb ell per a la temporada que ve. Li ha exposat que el seu rendiment ja no és el d'abans i que està més centrat en els negocis que en el futbol.

Xavi ja no confia en el defensa culé com ho feia abans
Xavi ja no confia en el defensa culer com ho feia abans | CatalunyaDiari

Sembla que Piqué no està disposat a marxar i això li comportarà algun problema, per exemple amb el president. Laporta té clar que vol fer un gran fitxatge perquè ocupi la defensa, cosa que el jugador no s'ha pres gens bé.