Primer pla de Bertín Osborne

Màxima preocupació per Carlos, el fill més discret de Bertín Osborne

Tant Bertín Osborne com la seva exdona estan molt pendents del seu fill petit

Bertín Osborne i Fabiola Martínez ja no poden amagar més la seva preocupació pel seu fill Carlos. I és que, aquest darrer any i mig no ha estat gens fàcil per al jove i el seu germà.

Tot i portar més de 15 anys junts, el presentador de televisió i la model van decidir posar punt final al seu matrimoni per «un deteriorament de la relació perllongat en el temps».

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne sempre ha volgut el millor per als seus fills | GTRES

Des de llavors, els seus dos fills en comú han hagut de viure a les seves pròpies carns les conseqüències d'aquesta dura decisió. I, encara que tots dos sempre han deixat molt clar que el seu divorci es va dur a terme amb tot el respecte possible i prioritzant la bona sintonia familiar, la veritat és que no ha estat gens fàcil per als seus petits.

Amb l'única finalitat d'assegurar l'estabilitat de Norberto Enrique i Carlos, el presentador de Mi casa es la tuya va decidir concedir-li la custòdia a la veneçolana per evitar així «que estiguessin cada setmana en un lloc diferent».

Ara, però, tots els focus apunten el petit de la casa. I és que sembla que al fill de Bertín Osborne li està costant una mica adaptar-se al seu nou estil de vida.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez només volen el millor per als seus fills

Bertín Osborne i la seva exdona sempre ha prioritzat la felicitat dels seus dos fills, per això, avui dia, se senten molt orgullosos de com han gestionat aquesta crisi familiar.

Però, malgrat els seus intents per normalitzar el divorci, no han aconseguit que els petits s'adaptin a la seva nova vida. Al que més li costa és, sens dubte, a Carlos, ja que no porta gaire bé estar separat del seu pare.

Segons ha confessat Fabiola Martínez davant les càmeres d'Europa Press, el que més ha patit amb tota aquesta situació ha estat el menor dels dos germans. «Ha estat un any molt difícil per a Carlos amb tants fronts oberts. Se li han ajuntat moltes coses», explicava.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín Osborne i Fabiola Martínez han intentat portar el divorci amb total naturalitat | GTRES

Tot i que sembla que aquest jove de 13 anys «ha portat fenomenal» la separació dels seus pares, tant ella com Bertín Osborne estan molt preocupats per ell. Sí, puix que, segons els ha explicat l'orientadora de la seva escola, «amb tants canvis, el més normal és que no estigui tan normal, sinó que li passi alguna cosa».

Per aquest motiu, el presentador de Telecincoi l'empresària estan «tenint una mica de paciència» amb ell, «sense abaixar la guàrdia i provocant que es responsabilitzi» perquè aquest tema no afecti els seus estudis.

Bertín Osborne s'assabenta del que pensa el seu fill Carlos

Bertín Osborne comparteix amb el seu fill Carlos més del que s'esperava. I és que, a una edat primerenca, en Carlos ja va començar a mostrar el seu interès per la música. Tant és així que, avui dia, aquest jove pot presumir d'haver heretat el talent del seu pare per al cant.

Tot i aquesta unió entre pare i fill, el presentador s'acaba d'assabentar d'una reflexió important que el germà de Norberto Enrique va compartir amb Fabiola fa un temps.

Primer pla Fabiola Martínez
Fabiola Martínez comparteix les reflexions del seu fill Carlos | Europa Press

En una conversa amb la periodista Beatriz Cortázar, la veneçolana va confessar la conclusió a què havia arribat aquest jove de 13 anys després de conèixer que els seus pares s'havien de divorciar.

«Em va dir: 'Mama, els pares no poden ser amics perquè si són amics deixen els seus fills sense pares'», va recordar Fabiola. «Li vaig respondre que aquest equilibri és el més difícil», finalitzava.