Primer pla d'Ana Obregón.

Ana Obregón rep un avís urgent sobre el càncer que tant la preocupa

Ana Obregón està al corrent dels nous problemes

Ana Obregón ha estat molt preocupada pel seu amic Daniel Freire, que va anunciar el mes passat que estava lluitant contra el càncer. L'actor ha concedit una entrevista a 'Socialité' per donar l'última hora sobre el problema de salut. Afortunadament ha derrotat la malaltia i cada cop li falta menys perquè tot sigui un trist record.

Ana Obregón s'ha convertit en un referent, ja que va ajudar el seu fill Aless Lequio en tot el que va poder i ara segueix donant forces a molts malalts. Per aquest motiu tothom se'n va recordar d'ella quan Daniel va revelar que estava malalt. Van coincidir a una famosa sèrie de TVE i des de llavors van fer una bonica amistat, no s'han tornat a separar.

Muntatge Ana Obregón i Daniel Freire
Ana Obregón ha estat preocupada pel seu amic Daniel Freire, actor de TVE | GTRES

«Tinc molt bona relació amb Ana, em sembla una persona molt treballadora i hi tornaria a treballar sense cap dubte. No vaig tenir mai un conflicte i vaig aprendre molt sota la seva direcció perquè sap molt de televisió. Sap d'on ve la llum, quina càmera t'enfoca i t'aporta moltíssim tota l'estona», va explicar Daniel fa uns anys.

Ana sap que el seu company no té per costum parlar sobre la seva vida privada, però les últimes setmanes ha concedit diverses entrevistes. L'últim avís urgent que ha enviat ha emocionat els seus seguidors: finalment ha deixat enrere el càncer. Encara s'ha de sotmetre a revisions periòdiques, però els metges són molt optimistes.

Obregón, segons han recollit diversos mitjans de comunicació, ha estat pendent de la salut del seu amic. Ella té molts problemes, però és tremendament generosa i sempre està disposada a ajudar a qui ho necessita. El seu fill Aless era igual que ella, per això quan estava en un moment complicat va decidir prestar la seva bondat a altres malalts.

Ana Obregón explica com se sent

Ana gaudeix d'una connexió especial amb els seus seguidors, per això comparteix molts aspectes de la seva vida privada. Recentment ha publicat unes imatges dels seus pares per demostrar que apostar per l'amor és una bona opció. Van estar tota la vida junts i l'actriu vol deixar testimoni de l'etern sentiment que hi havia entre ells.

Primer pla d'Ana Obregón amb el rostre seriós
Ana Obregón dedica unes paraules als seus pares   | Telecinco

«Per als qui de vegades no creiem en l'amor aquí hi ha la història dels meus pares, que es van estimar durant 67 anys. Feliç 69è aniversari de noces, mare. T'espero a tu i a Aless per bufar les espelmes tots junts aquesta nit al meu somni», ha escrit al compte d'Instagram.

Obregón està emocionada perquè sap que pot comptar amb el suport del públic sempre que ho necessiti. Rep molt d'afecte, impuls que l'ha animada a crear una fundació que ajudi els malalts. Vol donar visibilitat a certs mals i aconseguir que les autoritats inverteixin més diners per salvar vides.

Ana Obregón coneix la salut del seu amic

Ana sempre ha tingut bona premsa, però en els darrers mesos la seva reputació ha donat un gran impuls. Alguns periodistes, com María Patiño, asseguren que l'actriu té un comportament excel·lent i que sempre és molt amable. A ningú no li estranya que hagi celebrat la recuperació de Daniel Freire, el seu gran company de TVE.

Antonio Vázquez, parella de Daniel, va publicar una fotografia de l'actor molt especial, ja que demostrava que ja estava millorant. Li van lliurar un reconeixement per la seva brillant trajectòria i ell va fer un esforç per presentar-se a l'esdeveniment.

«Ell és el més semblant a un heroi. La seva primera sortida per ser a l'Acadèmia recollint la part de la medalla als actors llatins per la seva contribució al cinema espanyol. Ni quimios ni monstres et frenen», va escriure Antonio abans que 'Socialité' confirmés la seva recuperació.