Primer pla d'Enrique Ponce.

Les filles d'Enrique Ponce prenen una dràstica decisió amb la parella del seu pare

Això ha afectat de ple la relació del torero

Enrique Ponce segueix consolidant la seva relació amb Ana Soria . Han passat més de dos anys des que el torero va anunciar la seva separació amb Paloma Cuevas i va confirmar el seu festeig amb l'estudiant de dret. La diferència d'edat va ser el que va sorprendre més de la parella, però l'opinió pública s'ha acostumat.

Ara, Enrique s'enfronta a un problema més gran, i no té res a veure amb el públic del món rosa: parlem de la relació que les seves filles tenen amb Anna. Pel que sembla, les petites han pres una decisió dràstica amb la parella del seu pare . Una que, per cert, s'assembla molt a la de Paloma Cuevas .

Enrique Ponce i el problema amb les filles

Des que es fes públic el seu festeig amb Ana Soria, a la vida d'Enrique Ponce ha passat de tot. Almenys, així és com s'ha mostrat a les revistes de la premsa rosa. Primer, la parella va decidir proclamar el seu amor als quatre vents: les fotografies de les seves escapades estiuenques eren habituals a les xarxes socials.

Les declaracions als mitjans de comunicació van ser la segona etapa. Tot i això, la pressió mediàtica els va obligar a retirar-se del tot, arribant a esborrar-se les xarxes socials.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce i Ana Soria van prendre la decisió d'esborrar-se les xarxes socials | INSTAGRAM: CFANS_ANA

Des d'aleshores, poc s'ha sabut de la parella que, a ulls de tots, en els darrers mesos travessaven una profunda crisi. Tot i això, s'ha confirmat que ja s'han comprat una casa a Almeria i que fa setmanes que hi viuen. Una casa que els ha costat la desorbitada xifra d'un milió d'euros.

La parella sembla que no té problemes amb els diners. Tanmateix, a l'hora de parlar de família, la cosa canvia. Durant les darreres hores, s'ha filtrat una informació sobre les filles d'Enrique Ponce i sobre la seva relació amb Ana Soria que no està deixant dormir el torero.

Les filles d'Enrique Ponce no volen veure Ana Soria

Segons revelen diversos mitjans de comunicació, les filles d'Enrique Ponce han pres una decisió que té molt preocupat el torero. Encara no coneixen Ana Soria, i sembla que no ha estat per manca de temps, sinó de ganes.

Com Paloma Cuevas, les dues petites no volen relacionar-se amb la dona que ha ocupat el lloc de mare. I, per descomptat, no estan a favor que el torero comparteixi casa amb Anna. La filla gran del torero encara recorda el moment com va saber que el seu pare estava sortint amb una estudiant de dret.

Així va descobrir la filla gran d'Enrique Ponce el seu festeig

Les xarxes socials han estat còmplices dels darrers plans d'Enrique i d'Ana Soria. Van visitar la Geoda de Pulpí, la més visitable del món, i van gaudir dels vidres de selenita de la natura almerienca. Però, per què la parella mai no ha fet plans amb les filles de torero?

Quan Enrique Ponce viatjava a Madrid per passar temps amb les seves filles, Ana Soria es quedava a Almeria. Segons filtren diversos mitjans, són les joves les que no volen veure l'estudiant de dret.

Pel que sembla, quan la filla gran va descobrir el secret del seu pare, tot va canviar. De què parlem exactament? La jove va assabentar-se de la nova relació del seu pare a través d'una xarxa social.

Des de llavors, tot ha canviat. Ana Soria ja no només desagrada Paloma Cuevas, exdona i mare de les filles del torero. Ara, són les mateixes filles les que no volen veure-la de cap manera.

Enrique, que més d'una vegada ha assegurat sentir devoció per les seves petites, ha acceptat les normes que aquestes li han posat. Res de xarxes socials, ni de declaracions ni de focus apuntant a la relació amb Ana Soria. Afortunadament, això no ha anat a més, i el torero segueix veient les nenes sempre que pot.